Kan vi prata om deodoranter?

Att prata deodorant kan vi väll ändå säga är ett ganska underskattat område. Finns det en konspiration bakom deo-arnas tystnad? Kan det vara så att vi väljer att inte prata om det för att vi vill hålla våra hemliga svetthjälpare just HEMLIGA. ”Moahaaahaaaahaaa jag tänker inte berätta för dig om produkten som räddade mitt svettiga liv”

Men sluta lek filosof Moa och säg något vettigt om deos då om du nu har något bra att komma med.

Allt jag egentligen kan bidra med det är att tipsa om tre av dom deodoranter jag tycker är bra. Jag ska erkänna att jag fortfarande är på jakt efter en perfekta deodoranten som både lukta gott och håller hela dagen. Men i alla fall, ett inlägg kommer lastat med tre ändå väldigt bra deodoranter.

Bästa formulan: Lövengrips Count on me. Jag älskar att den här deon har en sån himla ”vattnig” konsistens som enkelt appliceras och (ja hur ska jag säga detta?) lägger sig snabbt på området den ska. Trots den riniga konsistensen går den in i huden väldigt snabbt. Du behöver inte oroa dig för att få deo på kläderna.

Bästa doft: Hermes Voyage. I ett svagt ögonblick fick jag för mig att jag skulle unna mig en riktigt lyxig deo. Och såhär är det, det är fakta: Du kommer aldrig hitta en deo som luktar bättre än Voyage. Jag vill bada i doften. Klistra fast den i näsan. Minus får Hermes deo för det löjligt höga priset och för att den inte håller så länge som jag hade önskat.

Bästa hållbarhet: Doves go fresh. Är du ute efter en deo som kommer hålla borta svetten en hel dag så kan jag inte annat än att rekommendera Go fresh. Budget kap! Visst den har den klassiska deo-iga doften men hellre det än svett. Am I right?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..