Yaaaay för frissigt hår!!!

Det här är ingenting. Såklart. Alltså håret på bilden. Man ser lite friss om man lutar sig fram mot skärmen och kikar riktigt noga (why would i do that?!) men jag hamnade i en man tager vad man haver situation. I alla fall, vädret har ju beslutat sig för att gå helt bananas denna januari. Ena dagen är det plus 10 grader andra dagen snöar det. Håret och hyn hänger inte riktigt med.

Jag tänker på det här med frissigt hår. Eller är jag ensam med att gå omkring med en frissboll på huvudet denna januari? I vilket fall som helst, när jag gick på högstadiet hade jag en riktigt hat relation till speglar och mitt hår. Jag kunde stå i timmar (okej det är en överdrift med att säga cirka en halvtimme har inte samma klang) innan skolan och försöka få pli på mitt lockiga burr. Och sen varje gång jag skulle gå på toaletten i skolan vilket var ganska ofta eftersom jag hade en ”vem kan dricka mest vatten under skoldagen” tävling med en klasskamrat, så smög jag fram till spegeln och liksom lät lite av mitt face och hår speglas i taget så att chocken över hur till exempel frissigt mitt hår var inte skulle bli så stor. För det här med att mitt hår var så frissigt var min värsta grej. I sann ”ALLA ANDRA HAR JU” anda tyckte jag att min klasskamrater hade rakt och glansigt hår och jag var den lilla krulltotten med en frissig lugg som stod rätt upp.

Oj vad jag hatade det. Jag tyckte det var det fulaste som fanns i hela världen. Vilket är lite lustigt idag när jag tar till borsten för att försöka ge mitt hår lite hemmagjord friss eftersom jag idag tycker det ger liv och lite va va voom till min frisyr.

Det är ju lustigt att det som jag hatade med mitt utseende då är något jag älskar med mig nu. Kanske beror det på att jag idag tagit makten över skönhet och själv kan bestämma att jag kan tycka att vackert.

Ja, vad ville jag egentligen med det här? Jag vet inte riktigt. Jag bara tänkte på det idag när jag stod framför spegeln.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..