Foot peeling – fungerar det verkligen?

Vi kickar igång denna måndag på absolut bästa sätt, med att prata fötter. Eller något ännu mer skräckblandat-förtjusande som fot peelingar… Varför det är så hemskt men ändå underbart kommer vi till snart. Först några ord om fötter. Fötterna är nog det området på min kropp, det enda området på min kropp som jag inte exfolierar, smörjer och behandlar. Jag har haft en ”det är ju vinter ändå, spelar roll” filosofi. Jaa, tills jag var på väg in i duschen på mitt local gym och tittade ned på fötterna och där och då bestämde mig för att oj då, kanske borde ta hand om dom små fossingarna ändå.

Så därav blev det fot peelings dags.

Mitt val av fotmask blev denna blåa sak från Kocostar. Okej, så hur fungerar det nu då? Jo masken är som två strumpor som man trär på fötterna. Sen har man på sig strumporna i 90 minuter innan man tar av och slänger dom. Sen sköljer man av fötterna och det har hänt absolut nada med dina fötter. MEN. Dagen efter dåååå…. händer det ingenting heller. Och dagen efter det händer det inget då heller.

Så fort man hunnit tänka det här funkar nog inte för mig på tredje dagen det är DÅ som det faktiskt börjar hända något. Vad är det då som händer? Ja alltså du tappar all förhårdnad hud. Och det är lika underbart äckligt som det låter. Jag skulle lagt in bilder på mina fötter men kände att graden av fjällning dom just nu går igenom var lite TMI. Men snyggaste Tess hade gjort ett test för ett tag sedan där man kan se i snyggvariant vad som händer( KLICK KLICK!) Hur kan denna människas flagnade fötter till och med se bra ut?

Skulle jag rekommendera dig att testa en fotmask? JAAA. Det är den snabbaste vägen till babylena fötter. Och det är en upplevelse i sig att vara med om. Att se huden bara ramla av fötterna. Men som sagt, under själva perioden då fötterna flår (varar i ungefär två veckor) ser fossingarna rent ut sagt för j*vliga ut. Så då är det bra om man för sin och andras skull kan dölja dom med strumpor. Ingen solsemester inplanerad då alltså!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..