Bästa produkten: januari

Jaha då var den första månaden på 2018 snart slut då. Som det kan gå. Och eftersom det är sista dagen i månaden så är det tradition att välja den produkt som varit absolut bäst under månaden. Den här gången fick jag fundera en stund. Vad har jag faktiskt använd? Vad har jag faktiskt gillat? Januari har varit en månad av back to basic produkter och minimalism (dvs sju hudvårdsprodukter istället för tio). Efter noga övervägande kom jag fram till att bäst i januari var en old fave som jag blev på nytt förälskad i. Anastasias Contour kit.

Man skulle ju kunna tänka att kultprodukten som på riktigt satte contour på kartan i Sverige blivit omkörd av andra bättre och nyare varianter men icke. Jag tänkte på det för ett par dagar sedan när jag satt framför spegeln och gjorde mig i ordning; gud vad bra den är ändå. Färgen är sådär perfekt kall så att man verkligen kan ge lite form till ansiktet utan att på köpet bli helt orange. Ett par drag med en borste och vips perfekt contour som inte ser overdone ut. Utan sådär lagom.

Skulle man känna nu att lagom, det är väll tråkigt, och man vill gå full on rupaul ja men då har man den möjligheten med eftersom paletten kommer med tre olika nyanser. Som ni märker är det främst contour färgerna som jag är imponerad av. När det kommer till highligters så kan man hitta bättre. Jag tycker att i alla fall på mig så syns dom inte så mycket. Men då förstår ni hur mycket jag ändå älskar dom mörkare färgerna eftersom paletten trots detta hamnar på plats ett i januari. Tack Anastasia för att du räddat detta bleka ansikte från att helt smälta in med sin bakrund.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..