Letter from the editor: Februari

Ett inlägg kommer lastat med ett något försenat letter from the editor. Eller brev från skribenten men hur klatshigt låter det egentligen? Glad februari i alla fall. Nu är vi inte längre i utkanten av året och hoppar utan istället har vi tagit ett rejält kliv in i 2018. Och det känns bra. Här kommer en lista på inlägg som också känts bra fast under föregående månad då alltså. Torrt. Men ibland blir det så.

Någon gång under mitten av januari vad det face off mellan kemiska och helt naturliga produkter. Vad var bäst var svårt att svara på. Och vad är egentligen en så kallad kemisk och en så kallad naturlig produkt? Egentligen? EGENTLIGEN? Missade du detta spännande samtalet kan du läsa det här. 

Eftersom Januari känns som den kanske mest absolut-aste sömnigaste månaden på hela året var det ett måste att skriva om sömn. Eller rättare sagt produkterna man använder precis innan man släcker lampan. Så som världens kanske bästa pillow spay. Vad är ens det?? Läs det inlägget här. 

Men nu. Nu är det dags att lämna Januari och verkligen förkovra sig i Februari. Jag ska inte ljuga, det känns så skönt att inte längre vara i årets första månad. På något sätt känns det alltid så pressat.

Nytt tema för Februari blir någon form av citron vibe. Vad kan detta innebära kanske du nu frågar dig? Joo, allt ifrån citronskurbbar till beyonce, Stay tuned för tema inlägg varje tisdag. Ahh jag spyr i min mun för detta mycket töntiga avslut.

LOADING..