Beauty efter stjärntecken: Vattumannen

Då var det dags för att kora skönhetsprodukter till specifikt stjärntecken igen och 5 februari till ära blir det vatteumannen som står i fokus. Vattumannen, du lilla revolutionär, går emot strömmen och är inte rädd för att testa nya saker. Hen hittar gärna på nya uppfinningsrika saker och kombinerar kreativitet med intellekt. En smart och nytänkande person med andra ord.

Vad för beauty kan vi hitta till just dig?

Eftersom vattumannen gillar nya saker och uppfinningar är det ett måste om du faller in i detta stjärntecken att go all in i hudvårdens kanske absolut bästa påfund: micelle vatten. Vattnet kan beskrivas som en magnet som drar bort all makeup, smuts och orenheter. Perfekt om man är lite extra trött såhär under vintern och inte alltid känner för att spasha vatten i ansiktet.

En annan uppfinning när det kommer till hudvård att vara tacksam över är dry sheetmasks. För dagar man inte känner för att få massa hudvårdsprodukter i håret eller kladda med krämer är den torra sheet masken optimal. Inget kladd, whatsoever!

Eftersom vi nu har riktigt bra koll på att vattumannen är en sucker för allt som känns nytt och fräscht känns det inte konstigt att hen ofta är inne och kollar in vilka nyheter som är på väg in i beautyvärlden. Här kommer två guldkorn att ha lite extra bra koll på. Nummer ett är inget mindre än ett guldserum. Utvecklat för att jobba mot rynkor så perfekt för dig som känner att rynkor det vill jag inte ha. Men också för dig som känner att guld i face-et ändå är ganska så härligt. Nummer två är vinterns kanske mest återfuktande kräm. Som HELT SLUMPMÄSSIGT bygger på vattenteknink som på ett snabbt sätt kan fuktboosta huden. Värt att kolla in!

Här kan du läsa del 1 i beauty efter stjärntecken: stenbocken. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..