Den bästa mascara kombinationen!

Ibland händer det bra saker. Man får dom sista semlorna av konditorit för att dom snart ska stänga för dagen, busschauffören låter en åka med fast än att man glömt sitt busskort hemma eller ännu bättre: man kommer på receptet för kanske den bästa mascara kombinationen genom tiderna.

Kan vi ta en liten stund till att klaga över hur svårt det är att hitta en bra mascara. Hej på dig i-landsproblem men har man bestämt sig för att skriva en hel blogg om skönhet så är det sånna här frågor man diskuterar. Som sagt, mascaraproblem. Hur svårt ska det vara att få till långa, icke klumpiga och ”sitter hela dagen utan att hamna på kinderna” fransar? Ja, efter att ha testat fler mascaror än vad som är ekonomiskt försvarbart, skulle jag svara svårt, väldigt svårt.

Men nu är det ju så att detta bara är en övergång för att smidigt komma in och prata på två mascaror som faktiskt uppfyller kraven man har på vad en bra mascara är. Kul va? Att vi nu har gjort den där övergången så att vi kan mascara-peppa oss själva och inte fastna i dåliga mascaror träsket.

Detta var alltså en orimligt lång inledning för att egentligen bara säga: jag har hittat två väldigt bra mascaror som fungerar ännu bättre i kombination med varandra.

Vilka är då dessa två frans-fixare? Först MasterpieceMax från Maxfactor. Den här mascaran jobbar på läng och icke klumpighet. Vad som kommer to mind när jag sitter och applicerar den är: fjädrar. Ja, så är det. Fransarna bli fjädriga, känns lätta. Vågar jag till och med använda uttryck så som flörtiga?

Mascara nummer två är den mycket omtalade Better than Sex från Too Faced. VOOOOOOLYM är det vi pratar om här. Vi snackar mascara som ger intrycket av att du helt plötsligt har mycket mer fransar och det gillar man ju.

Nu är det ju så bra då att dessa två i kombination, först Maxfactor som ger längd och sen Better than sex som ger volym, är mascara perfektion. Jag kan säga såhär också: jag är så lycklig för att ha hittat två mascaror som faktiskt sitter på fransarna hela dagen och inte har hamnar nere vid läpparna när det är dags att ta bort sminket. Åhhhh happy day!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..