Beautyboosta din vecka!

Ibland känner man att: jaaa helgen kunde varit lite längre. Eller kanske känner man mer att jo det känns härligt med måndag men den här veckan känns lite tung, stressig. Vet ni vad som behövs då? Vardagslyx. VARDAGSLYX i alla dess former. En extra god måltid, en myskväll med film eller lite extra härliga skönhetsboostare.

Vad behöver man ta med sig in i veckan då för att vara redo för krånglande datorer och mycket skärmtid. Jo men en återfuktande spray såklart. Finns det något som skriker så mycket måndagslyx som när man tar upp sin lilla återfuktnings-spray och ger ansiktet några sprut. Sitter man länge framför datorn är det ett måste eftersom det tenderar att torka ut huden. En perfekt pick me upp att använda sig av under arbetsdagen. Min absoluta favorit är Queen of hungary misten från märket som är omöjligt att uttala: Omorovicza. Det sägs att sprayen fick sitt namn efter att den först utformades till drottningen av Ungern. L-Y-X-I-G-T!

Sen har ju i alla fall jag problemet att nu när jag ska gå till jobbet så är det 12 minusgrader ute. Jag upprepar: 12 minusgrader. Nämen mina händer blir så torra av det. Dom blir sååååå torra (jag var tvungen att upprepa det för att verkligen få er att förstå hur torra dom blir) Så hur förbereder jag mig? Jooo, jag laddar med handkräm. Och inte vilken handkräm som helst: min favorit från Biotherm.  Handkräm blir inte bättre än såhär.

Sen kan man ju inte ta veckan med storm utan att ha något på läpparna. Eller kan kan man ju men det blir lite roligare att göra det i någon klatschig färg. Jag väljer dessutom en läppfärg som säger vår. Och hur säger man vår i läppstiftsform? Jo det gör man med Shiseido Pk 343.

Nääää. Vad besviken jag blev nu. Här hade jag tänkt att jag skulle kunna skriva något snyggt, lite halv klyshigt men ändå roligt läppstifts namn. Och istället fick jag 343. Nu ska man ju inte vara neg såhär första dagen på veckan, men hur kul var det? Jaja, färgen är så snygg så det kompenserar. Det är en matt rosa/persiko-tonad färg. Som skriker tulpaner och påskliljor.

Sådär: nu kan vi alla shoppa oss lyckliga denna veckan med tre beautyboostande rekommendationer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..