Månadens bästa produkt: Februari

Vi måste, bara måste, prata om Urban Decays Heat palett. Är jag sen på bollen? Ja, det är jag. Måste jag prata om den ändå? Jaaaa det måste jag.

Jag är en creature of habit. Hittar jag en produkt jag gillar, ja men då kör jag på den dag ut och dag in. Och beroendet blev totalt när jag en dag i början av februari testade att lägga lite skuggor från Urban Decays Heat Palett.

Det första jag kom fram till var att jag älskar Urban Decays skuggor. Innan använde jag i princip bara deras Naked2 (i säkert ett års tid?!) och inga andra skuggor kan liksom compare-a. Dom är så lätta att jobba med och så lätta att sudda ut. Med risk för att låta som en beskrivning på Kicks.se så vill jag ändå använda mig av ordet: sammetslena. Det blir inga linjer på fel ställen, inga suggor som ramlar ner på kinderna eller hamnar uppe vid brynen.

Sen har jag ju nu också då kommit på att det är varma skuggor som verkligen gäller på mitt face. Jag har alltid gillat varma skuggor men nu gillar jag varmaaa skuggor. Och med varmaaa skuggor menar jag skuggorna som verkligen går åt det röda hållet och som inte bara stannar vid lätt koppar. Tredje saken jag kommit på att jag verkligen gillar just nu, det är matta skuggor. Matta röda, nästan orangea skuggor. Det behövs inte mer för att vara lycklig här i livet.

Så om du ska unna dig något denna månad, ja då ska du unna dig denna lilla godbit till palett. Happy Shopping!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..