Letter from the editor: Mars

Mars. Månaden för förtidiga påskägg, synen av dom första RayBan solglasögonen på stan och tydligen tomatsås. Jaa, vi lever i en värld där tomatsås har en egen dag. Men vi kommer självklart (eller man vet ju aldrig?!) ignorera såsen och bara köra på beauty. Massa beauty. Vi kommer gråta hudvård ur våra öron så mycket beauty kommer det bli denna månad.

Men föst en titt på vad som var absolut bäst i februari. Varför? Därför att min Pappa sa till mig att det är viktigt att reflektera. 

Ingen februari utan alla hjärtans. På gott och ont. Och vad finns det för bättre sätt att fira kärlekens dag än med presenter till sig själv. Från sig själv. Och vad är bättre att ge bort till sig själv än ett läppstift från kanske årets snyggaste kollektion? Läs mer om perfekta saker att köpa till sig själv här!!  Kan man använda ordkombinationen ”sig själv” för många gånger. Ja, tydligen kan man det om man verkligen försöker.

En månad kan ju inte vara dålig om man hittar kanske tidernas bästa mascara kombinationen. Volymiga, långa och flrötiga fransar utlovas. Och det känns ju ändå lite vårigt med ett gäng flörtiga lashes. Sådär, nu vart det ju helt plötsligt lite festligt såhär på en måndag som denna. Du kan läsa mer om vilka mascaror du ska lagra för att få till dom perfekta fransarna här!

Månadens tema då? Jo, det kommer här. Denna månaden blir det fokus på att save-a saker(läs: Panik rädda huden från kylan!!) Men det kändes lite tråkigt att bara ha det som tema så jag kastade lite festligheter på allt med. Så översatt blir alltså temat: rädda dig själv från mars slasket och lev lite festligare istället. Aaa, så får det bli. ”Klistra in konfetti emojin här”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..