Hudvårdsrutin: Morgonen!

Det slog mig i söndags. Det omöjliga. Att jag inte än har delat med mig av någon form av hudvårdsrutin. Så där och då beslöt jag mig för att det skulle bli ändring på det. Så här är den nu. Min hudvårdsrutin för morgonen. Som den ser ut i Mars 2018.

1. På morgonen börjar jag med att tvätta ansiktet med Dermalogicas Clear start. Rengöringen är utformad för tonåringar men denna 21-åring jobbar flitigt på med den eftersom den håller min hy (som tenderar att få en finne här och där) i schack. Torkar ansiktet med en ren handduk efter varje tvätt.

2. Efter rengöringen går jag in med en exfolierande toner. Just nu använder jag mig av Glow tonic från Pixi för att få bort smuts och orenheter. Flaskan jag har may or may not have mitt namn ingraverat på sig. Extra lyx.

3. Eftersom det är så satans kallt fortfarande behöver min hy extra fukt. Därför använder jag Hydramemory essence från Comfort zone. Vad är skillnaden på ett essence och en toner? Ja det kan du läsa om här. 

4. Äntligen är det dags för mitt favorit steg: serum. Jag har ett gäng olika som jag roterar emellan med idag fick det blir Codage Eclat & Energie serum. Just denna flaska jobbar för att ge huden extra lyster vilket är utmärkt för min trötta vinterhy.

5. Vad händer nu då? Jo, nu kör vi på med kräm. Jag är just nu helt kär i Bobbi Browns enriched face base. Detta är krämen som är utformad för att gör makeupen extra snygg. Konsistensen är mer åt balm hållet vilket gör att den återfuktar till tusen. Att den luktar citrus ger också en extra kick på morgonen.

6. Ögonkräm. Jag älskar ögonkräm och jag älskar specifikt Kiehls Avokado ögonkräm. Jag är säkert inne på min sjätte burk i skrivande stund. Min ögon är väldigt känsliga och dom älskar denna. Tror aldrig att jag kommer byta <3

Men var är nu SPF-en kanske ni undrar? Bara för att den inte är med på bild betyder inte att den inte är där. Självklart kör jag på med SPF varje (!!) dag. Ett inlägg kommer snart lastat med dom bästa SPF krämerna att ha under sminket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..