Det här ska du alltid ha på skrivbordet!

Nu vill inte jag komma in här med en massa negativ energi men det är något slaskigt över mars.

Jag tänker att slutet av året, det är festligt eftersom i alla fall jag börjar tagga inför julen redan i oktober, och sommaren/sen våren har också en festlig vibe med uteserveringar och solbrickor. En vanlig onsdag får något lite… extra. Början av året har också något visst med hela sin ”nu ska jag bli en ny och lite härligare person” aura. Men Mars. Blir det mer vardagligt än Mars?

Men istället för att deppa över att vi befinner oss i årets mest vardagliga månad kan vi ju istället embrace-a det och göra vardagen lite mer överlevnads-vänlig.

När jag tänker vardag så tänker jag automatiskt på jobb. Och frågan bli ju nu då, vad för beauty ska man ha med sig på arbetsplatsen? Man kan ju tänka sig att jag som är onormalt förtjust i allt som får plats i skönhetssidorna i magasinen har ett helt förråd av produkter som jag använder mig av under dagen av. Men icke. Jag är mer en morgon och kvälls beauty person. Jag har dock en sak jag inte kan leva utan och det är ett fuktspray.

Fuktspray är ju livets (ehh jaa vad ska vi säga) spray. Inte ens hårspray kan mäta sig med en riktigt bra fuktboostare på flaska. Och av alla fuktspray jag testat vilket skulle jag rekommendera? Självklart blir det Queen av Hungary från Omorovicza (ja, detta är mitt mest copy paste-ade ord). Misten, som sägs ha utformats till drottningen av Ungern under 1300-talet, doftar lätt av ros och ger en lagom doft kick utan att hamna på huvudvärkssidan. Har sminket lagt sig i linjer under dagen? Spray spary. Är du lite trött i huvudet? Spray spray. Känner du dig lite stel i face-et? Spray SPRAY!

Sådär det var det lilla onsdagstipset som jag hade att komma med idag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..