Återfukta huden medans du sover – En guide i overnight masker!

Jag gillar saker som är smidiga. Som inte kräver så mycket tid. Och trots att jag älskar att lägga en ansiktsmask så kan jag ibland känna att näää det tar för lång tid. Det är för omständigt. Men då är det ju så bra att det till alla oss som känner så finns overnight masks. Alltså ansiktsmasker man sover med. 2075 is here.

Snabb fakta om vad en overnight mask är: Det är en ansiktsmask som du kan sova med. Du applicerar den istället för din nattkräm, går och lägger dig och vaknar med en fuktboostad hy. Beroende på vilken mask du använder kan du behöva skölja av den på morgonen.

Vilka nattmasker hittar vi då i mina beauty skåp? 

Wild rose sleeping facial, ca 400kr, Korres – Till dig som älskar naturliga produkter har Korres en ljuvlig nattmask som luktar rosor. Och det gillar man ju. Den känns som en tjock kräm på ansiktet när du applicerar den och när du vaknar har huden fått en rejäl fukt och mjukhets behandling. En av mina personliga favoriter faktiskt.

Plantscription overnight mask, ca 700kr, Origins – Till dig som mer är ute efter något som plumpar upp huden och ger den en fräsch glow har Origins sin plantscription. Om du enbart är ute efter att boosta huden med fukt finns också deras klassiker, drink up mask.

Drops of youth sleeping mask, 325kr, The Body Shop – Body shop är ofta ett märke som förbises när det kommer till ansiktsvård men några av mina absoluta favoriter kommer just från detta märke. En av dom är (SUPRISE) denna nattmask. Formulan är mer åt gel-hållet och kan kännas lite som klister när man lägger på den men ahhh vad huden är snygg när man vaknar.

Recovery sleeping mask, ca 600kr, Lancome – Om huden känns helt i obalans kan du använda denna mask från Lancome som en riktig kurbehandling eftersom den jobbar för att återställa den naturliga fuktbalansen i huden. Jag älskar denna för att den också har en kylande effekt på huden vilket känns sååå skönt efter en lång dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..