Beauty efter stjärntecken – Fiskarna!

Vi befinner oss just nu i fiskarnas stjärntecken och därför är det för tredje gången i år dags att prata beauty efter stjärnorna. Är du fisk (jaaa, jag har alltid velat fråga det) så ska du lyssna lite extra nu för här kommer beautytipsen som passar just dig.

Först och främst: vad är det då för personlighetsdrag som en person född i fiskarnas tecken har? Fiskarna utmärker sig med ett starkt inre känsloliv vilket också gör dom extremt medvetna och förstående för andra människors känslor. Dock kan detta ibland vara överväldigande och dom kan då välja att vara lite mer för sig själva. Yrkesmässigt hittar du oftast fiskarna i dom mest kreativa av jobb. Dom är konstnärliga, skapande och poetiska. Att vara romantisk är också en egenskap dom ofta besitter.

Den konstnärliga fisken behöver något mer än en vanlig tråkig brun skugga och svart eyeliner. Lite roligare än så får det allt bli! Därför är Linda Hallbergs Mood Crayons den perfekta investeringen. Lägg en lätt linje med färg närmast franslinjen för att ge din look det där lilla extra. Blir tisdag en grön, gul eller varför inte blå dag?

Next up har vi kanske lite av en fuling. Jag tänker ändå att man som fisk gillar vattenbaserade återfuktare. Och därför måste jag faktiskt få passa på att tipsa om ett fantastiskt serum för att återfukta huden, Biotherm Aquasorce deep serum. Serumets formula är något åt det gelliga hållet vilket gör att det snabbt går in i huden. På morgonen när du vaknar kommer din hud ha fått sig en rejäl fukt boost!

Den perfekta foundation till fiskarnas något dubbeltydiga sätt är Estee Lauders Double Wear foundation. Här har du en mycket tecknade men samtidigt hållbar foundation som passar lika bra till festen som för arbetsdagen. Och som håller genom känslostormar och romantiska middagar.

På tal om romantik (see what i did there) vilket läppstift passar bäst på en date? Det lät lite som en gåta det där men svaret är faktiskt kanske enkelt. Bobbi Browns Crushed lipstick såklart. Jag menar lyssna bara på det här: Ger den där nykyssta looken. Så beskriver faktiskt BB själva den nya kollektionen. Och självklart har jag testat och kommit fram till att den bästa färgen i kollektionen är… Baby. Kanske världens bästa babyrosa nyans.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..