Frida Grahn

VINN BILJETTER TILL BLOG AWARDS

fridagrahn

Me and Victoria last year

Hej på er. Måste bara tipsa er om Veckorevyn och Ellos senaste tävling, priset är grymt. Vill du vinna en härlig heldag i Stockholm där du och en kompis bor i lyxig hotellsvit och får gå på spa? Och efter det blir ni sminkade, får håret fixat och stylas i kläder från Ellos? OCH SEDAN ÄR NI VIP-GÄSTER PÅ ÅRETS GLAMMIGASTE FEST?! Läs allt om hur ni tävlar HÄR!

Kommentera
Föregående artikel OUTFIT - FASHION…

OUTFIT - FASHION WEEK DAY #1

fridagrahn

Photo by Beatrice Forsell

Hej på er! Här har ni looken för Fashion week dag 1. Regnade hela dagen tyvärr, och därav en lite mer påklädd look. Idag skiner solen och visar därmed lite mer hud. Nu ska jag snart iväg på några visningar. Kram!

Hi there folks. My day one look. Rainy day and therefor lots of clothes. xx

Kommentera
Nästa artikeln VINN BILJETTER T…
Föregående artikel FASHION WEEK DAY…

FASHION WEEK DAY ONE

fridagrahn

Godmorgon onsdag. Här kommer en bildbomb från fashionweek dag ett. Hunky Dory, Ida Sjöstedt, J.Lindeberg och Björn Borg var några av gårdagens visningar och det levererades snygga looks, bra musik och häftiga effekter. Trots regn och rusk så har stämningen varit grymt bra och har hängt med många härliga människor. Nu är det dags för dag två och är extra peppad på att se Whyred och Dagmar! Vi hörs under dagen, kram på er.

Good morning wednesday. Photos from day one fashion week here in Stockholm. Enjoy. xx

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln OUTFIT - FASHION…
Föregående artikel ALL BLACK

ALL BLACK

fridagrahn

Collage and illustration by me.

Shoes / Bag / Pants / Knit / Glasses

Hej på er. Har fullt upp här i Stockholm, är grymt kul att gå på visningar och träffa härliga människor. Har tagit massor av bilder men hinner inte ladda upp dem just nu. Så länge bjuder jag på ett all-black-kollage med några plagg jag klickat hem. Längtar tills jag får bära kombon polo, skinnbyxor och dessa häftiga sandaler! Kram!

Hi there folks. Love this all black outfit, can’t wait until I get it in my post. Now time for more fashion shows. xx

Kommentera
Nästa artikeln FASHION WEEK DAY…
Föregående artikel OUTFIT - DENIM…