Frida Grahn

COLORFUL MORNING

fridagrahn

Veckorevyn magazine, delicious oranges and NikeId shoes

Godmorgon på er! Sista september…wow. Uttrycker alltid samma ord vid slutet på månaden; oj vad tiden springer iväg! Måste dock säga att jag hunnit med otroligt mycket i september. Schemat har varit fullt med allitfrån Stockholmsresor, bloggevent, fester, vänner och så en massa plugg. Hoppas ni haft ett bra september och njuter av dess sista dag. Ska knyta på springskorna och ta mig en runda, andas in höstluft och därefter dra mot skolan. Kram på er!

Good morning folks. Last day of september…time goes so quick! Now time for a run in these pink shoes, and then some school. xx

Kommentera
Föregående artikel OUTFIT - SANDALS

OUTFIT - SANDALS

fridagrahn

Knit / Pants / Sandals / Bag / Ray ban glasses / Jacket 2nd hand

Hej på er! Hoppas er måndag har varit bra! Min har varit fylld av mäklarbesök, föreläsning, plugg, träning och häng med vänner. Är därmed väldigt trött, men också glad. Ligger utslagen i soffan med en kopp te i högsta hugg. Ska snart ta tag i livet och göra lite middag, mums. Ovan ser ni vad jag bar i helgen, en enkel och bekväm outfit. Fortsätter trotsa kylan ett tag till, stackars tår. Kram på er!

Hi there folks. An outfit from the weekend. xx

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln COLORFUL MORNING
Föregående artikel A PERFECT AUTUMN…

A PERFECT AUTUMN LOOK

fridagrahn

Leather pants / Coat / Shoes / Tshirt  Illustration by me

Hej på er! Har måndagsmorgonen till ära kombinerat ihop en snygg höst-outfit jag gärna hade tagit på mig idag. Har klickat hem kappan fast i grått, så kommer bära en outfit likt denna när jag får hem den. Kappor är minst sagt en av de hetaste trenderna i höst och vinter, passar perfekt till…allt! En bra bas är att ha en svart och en grå, får se om jag vågar mig på en brun också…Nu frukost och därefter ett viktigt möte. Kram!

Hi there folks. Monday morning and time for an autumn outfit. Soon time for school, but first coffee! xx

 

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln OUTFIT - SANDALS
Föregående artikel HAIRSTYLE TUTORIAL

HAIRSTYLE TUTORIAL

fridagrahn

Hej kära läsare. Denna frisyr är faktiskt en påbyggnad av den som jag visade er förra söndagen (som ni hittar här). När flätorna är fästa med spännen, gör då en slarvig tupperad bulle, som du försiktigt trycker in mellan flätorna eller fäster strax under. Just nu sitter jag och sippar på en varm kopp te och ska snart ta mig en kvällspromenad. Brukar vanligtvis inte gå promenader på kvällarna av olika anledningar, men idag hann jag inte med någon imorse så får ta mig en nypa luft nu istället. Hoppas ni haft en bra dag och får en mysig söndagskväll, kram!

Good evening folks. A hairstyle tutorial! This one is actually a continuation of last weeks hairstyle (this one). Just make a messy bun under the plats and add lots of spray! :) xx

 

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln A PERFECT AUTUMN…
Föregående artikel LITTLE BLACK DRESS