Frida Grahn

SPAIN UPDATE

fridagrahn

Hej på er! Var halv storm här igår så nätverket slutade fungera…. Nu är vi på stan och har hittat ett wi-fi men det är för dåligt för att ladda upp bilder (superarg smiley). Håller tummarna att nätverket har kommit igång i huset igen, vilket jag får svar på senare i eftermiddag när vi ska hem och byta om. Har i alla fall fotat en hel del så bilder kommer så fort som möjligt.

Det är otroligt skönt här i Spanien! Behövligt att komma bort från regniga gråa Sverige ett par dagar. Idag har vi haft sol så har hunnit få liiiiite färg (var typ genomskinlig när vi kom hit i fredags så nu börjar jag i alla fall se någorlunda normal ut igen). Utöver solning har vi promenerat mycket samt ätit god mat och bara tagit det lugnt.

Hoppas ni har det bra där hemma, och att ni dansar soldansen idag så att det är bra väder lagom till när jag är tillbaka på Svensk mark igen, hehe. Blir tyvärr superdeppig av de svenska regniga vädret...någon mer av er där ute som påverkats av novembermånaden? Kraaam!

Hi guys! Having a great time here in Spain but the internet connection is unfortunately really bad. I’ll try to post some photos later on again. Xoxo

Kommentera
Föregående artikel OUTFIT - GREY SH…

OUTFIT - GREY SHADES

fridagrahn

Boots / Jeans / Knit sweater / Jacket / Shirt / Bag / Sunglasses

Hi there folks. Just woke up here in Spain in my mum’s house. Time to enjoy the day at the beach and down town. I’ll bring the camera…see you later! xoxo

Hej på er! Vaknade nyss här i vackra Nerja och ska ge oss ut och njuta av vädret. Tills vidare får ni en outfit från veckan, gråskala och skinndetaljer. Har med min kamera hit till Spanien så kommer fota massor åt er. Hoppas ni får en bra start på er lördag, hörs senare. KRAM!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln SPAIN UPDATE
Föregående artikel SVENSKA KLÄDMAFF…

SVENSKA KLÄDMAFFIAN

fridagrahn

Hej på er. Dags för ett viktigt inlägg! Jag har länge, länge samlat på mig kläder och accessoarer. Då min stil är väldigt blandat, både till trender och prisklass så blir det ibland så att jag tröttnar på vissa plagg. Jag ändrar stil från säsong till säsong och tycker därför att det är synd att bara slänga iväg kläder som faktiskt är fullt brukbara. Därför känner jag att vissa plagg skulle komma till mycket bättre andväning hos någon annan. Jag tycker förutom detta att det är väldigt bra att ge vidare kläder ur en miljösynpunkt. Jag har precis lagt ut jackan ovan på Svenska Klädmaffians hemsida (Ni hittar min annons HÄR).

Svenska klädmaffian är ett företag som skapar möjlighet för kunderna att sälja av sina kläder istället för att slänga dem samtidigt som man bidrar till både miljö- och välgörenhet. 5% av bolagets vinst går till en organisation som jobbar mot barnsexhandel, barnpornografi och trafficking och vem vill inte kunna vara med och bidra till att stoppa detta hemska. Detta är ännu en grymt bra anledning till att sälja sig av med kläder på denna hemsida. Till skillnad från andra second-hand-sidor så kostar det ingenting att lägga upp en annons på Svenska Klädmaffian. Du kan dessutom lägga upp obegränsat med annonser samt att det inte kostar någonting även om ditt plagg inte skulle bli sålt. Jag tycker det är oerhört viktigt om vi som individer tar ansvar för att inte slänga och slösa för mycket i samhället, utan att ge möjlighet till ett återanvändande av resurser genom till exempel secondhandförsäljning. Att samtidigt ge en del av försäljningen till välgörande ändamål är också otroligt bra!

 

Kommentera
Nästa artikeln OUTFIT - GREY SH…
Föregående artikel OUR TRAVEL PLANS

OUR TRAVEL PLANS

fridagrahn

Photos from Pinterest

Friday and time for a weekend in Spain! Talking about traveling, here is our travel plan for our long trip next year: Perth-Sydney-Gold Coast-Brisbane-Los Angeles-Las Vegas-San Fransisco-Mexico-New York…so excited! Do you guys have any nice tips about these places? Especially USA and Mexic0? xx

Godmorgon fredag och dags att flyga till Spanien över helgen, som jag längtat! På tal om resor, nu har vi lagt klart vår rutt för långresan i början av nästa år. Victoria, hennes Erik, min Erik och jag kommer vara på resande fot i ungefär 2 månaders tid från och med mitten på januari. Denna resan är så efterlängtad och välbehövd och kan knappt bärga mig tills det är dags. Vi har bokat nästan alla biljetter nu vilket känns otroligt skönt. Såhär kommer vår rutt att bli: Perth, därefter Sydney, sen styr vi mot Gold Coast och Brisbane. Efter Australien så flyger vi över till Los Angeles och tar oss sedan vidare till Las Vegas och San Fransisco. Här kommer vi att bila någon av sträckorna! Från San Fransisco flyger vi till Mexico och spenderar ett par veckor där innan vi avslutar i underbara New York!

Jag har som ni vet bott i Australien i 7 månader samt hälsat på där en andra vända så Australien känns ganska ”hemma” och bekvämt att åka tillbaka till. Jag är mer spänd och nervös inför USA- och Mexicodelen! New York har jag besökt men övriga ställen är helt ny mark för min del, wihooo. Har någon av er varit i Mexico? Har ni tips på roliga/häftiga grejer att hitta på i LA, Las Vegas, San Fransisco, Mexico? Eller de andra ställena? Kram på er!

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln SVENSKA KLÄDMAFF…
Föregående artikel BLACK & WHITE