Frida Grahn

SIX OUTFITS

fridagrahn

(Find all my outfits in my outfit category HERE)

Hi guys. In the middle of the christmas gift shopping! Here are six of my latest outfits, do you have a favorite? xx

Hej på er. En liten hälsning mitt i julklappshandeln! Sex av mina senaste oufits, har ni någon favorit? Kram!

Kommentera - 5 kommentarer
Föregående artikel SWOOSH

SWOOSH

fridagrahn

Swoosh adlinks:  1      2      3      4       5      6        7       8 

Hi there guys. Hope you have had a great start of your weekend. Todays plans: christmas gift shopping! I’ll see you later on. xoxo

Hej på er! Hoppas ni hade en bra start på er helg igår! Startar denna lördag med ett sportigt minimalistiskt tema a la Nike swoosh! Idag blir det att shoppa en massa julklappar och fixa inför julen. Om ett par dagar blir det att hänga med släkten vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Vi hörs senare igen, stor kram på er!

 

Kommentera
Nästa artikeln SIX OUTFITS
Föregående artikel OUTFIT - GREY LO…

OUTFIT - GREY LONG COAT

fridagrahn

Outfit grey coat adlinks: Coat / Bag / Boots Dr Martens / Jeans

Good morning folks. Time for weekend and lots of fun! Going to visit my friend Lisa tonight and tomorrow I’m going home. Time to spend time with my family and celebrate christmas. So cosy! xx

Godmorgon fredag och helg. Har jobbat som tusan i veckan med både rapport, handbok och träning, så är helt slut idag. Ska snart köra ett tabatapass och därefter börjar packa inför julen, wooop! Ikväll ska vi till Västerås och hälsa på goa Lisa och Kiwi. Imorgon blir det att åka till hemtrakterna och fira jul en vecka framåt, så himla mysigt! Utöver detta har jag tagit mig i kragen och bokat en frisörtid…spännande! Vad har ni för planer för helgen? Kram!

Kommentera - 12 kommentarer
Nästa artikeln SWOOSH
Föregående artikel MY WORKOUT ROUTINE

MY WORKOUT ROUTINE

fridagrahn

Illustration by me

Hi guys! My blog is a fashion blog but sometimes I like to share other posts too, for example about health and food. Here are some short information about my health and workout routine:

- I try to make good routines using weekly plans.

- Working out in the mornings

- Cardio 2 -4 times a week (Running session or Tabata session for about 30-60 minutes/session)

- Strength 1-2 times a week (legs & lower body are my favorite parts to work out during the strength session)

- Trying to have a balanced food routine every day of the week. Therefore I’m not the kind of person that have a ”cheat day”…instead I eat whatever I like, whenever I like to. But I always try to find a good balance. 

- I don’t weigh myself. I don’t use scales because I reckon it only creates issues! Instead I’m just focusing on feeling good about myself. 

- Long term thinking. I don’t do quick fixes…Long term plans is better in so many ways! 

Hej på er. Träning är inte min fokus här på bloggen då jag driver en modeblogg men som många av er vet är träning en passion utöver modet. Några av er har efterfrågat mer träningsfokus, vilket jag inte kan lova på daglig basis, men kan slänga in fler inlägg än vad jag gör i dagsläget. Här är hur jag lägger upp min träning och kost:

- Skapar rutiner och struktur med hjälp av något ett schema där jag planerar och fyller i, vilket skapar både fokus och motivation.

- Försöker att träna på morgonen/förmiddagen då jag själv inte kommer igång på eftermiddagar/kvällar. Dessutom har jag alltid måndagar ledigt (istället för tex söndagar). Detta då jag anser måndag som en ganska ångestladdad dag med ”ny vecka” och allt där till. Därav kör jag hellre ett pass på söndagen och vilar måndagen. Hett tips till er som fasar över måndagar.

- Kör kondition/pulsträning ungefär 2-4 gånger per vecka. Detta i form av joggning eller tabata-pass.

- Kör styrkepass 1-2 gånger per vecka och då främst fokus på ben/underkropp.

-Äter balanserad kost varje dag och har inga ”cheat days”. Däremot tillåter jag mig att unna mig saker när jag känner för det, om det så är en måndagskväll eller en fredagsmorgon. För mig är kosten någon som ska vara balanserat och ”lagom”…Inte superstrikt måndag till fredag för att sedan spåra ur lördag söndag. BIG NO för ett sådant upplägg…utan jag förespråkar sunt förnuft och en god balans.

-Fixerar inte för mycket. Om jag missar ett träningspass eller äter för mycket en dag så får jag inte panik. Att fixera vid till exempel vikt, kalorier och spegelbilder är riktigt, riktigt farligt. Så mitt råd till er är att gå på känsla och skapa ingen fixering.

-Långsiktiga mål. Kör aldrig dieter eller liknande utan försöker alltid att tänka långsiktigt. Vare sig jag vill gå upp eller ner i vikt, bygga muskler eller få bättre kondition, så trappar jag upp träning/kost på ett sunt och långsiktigt sätt. Detta för att jag av erfarenhet vet att dieter och dylikt endast skapar fixering, trötthet och jojo-bantning (för mig i alla fall).

Sådär mina vänner, detta var ett inlägg som sammanfattar min syn och mitt upplägg på kost och träning. Hoppas att ni fått en något bättre insikt i det hela och tyckte att inlägget var intressant. Om ni har några frågor kan ni ställa dem i kommentarsfältet, kram på er!

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln OUTFIT - GREY LO…
Föregående artikel NEW ISSUE OF VEC…