Frida Grahn

COLORFUL MORNING

fridagrahn

Godmorgon tisdag. Idag tänkte jag försöka mig på någon form av träningspass, typ joggtur och lite hemmagym med egen kroppsvikt. Har varit väldigt dålig på träningsfronten senaste veckorna, och jag skyller på värmen. Nu är det dock inte 30+ längre och det är dags att stärka hjärta, lungor och muskler igen. Kram på er!

Good morning folks. A colorful morning! Time for some cardio and home workout as well. See you guys later,xx.

Kommentera
Föregående artikel BLACK & DENIM

BLACK & DENIM

fridagrahn

BAG / JEANS / JACKET / SINGLET / SHOES  Illustration by me.

Hej på er. Måndagen och första dagen på nya veckan avslutas med ett modeplock, klickade precis hem alltihop. Vet inte hur länge jag dreglat över ett par New Balance, och som ni vet har jag lyft flertalet modeinlägg om dem de senaste året. Nu äntligen har jag hittat ett par enkla, svarta snygga varianter och nu är de påväg hem till mig. Kommer matcha dem som i kollaget ovan men även till läderbyxor och tisha, eller lädershorts och stickad tröja…eller till…typ allt. Kladdade även snabbt ihop en liten illustration till kollaget, hehe, ska införskaffa mig en ritplatta dock ! Kram! PS: rösta gärna på mig i veckans blogbattle på TheYouWay HÄR!!

Hi there folks. I end this monday with a fashion post. Enjoy, xx

Kommentera
Nästa artikeln COLORFUL MORNING
Föregående artikel BY THE POOL

BY THE POOL

fridagrahn

Godmorgon måndag och ny vecka. Startar dagen med att visa er några härliga poolbilder från helgen när mina systrar och jag hängde i huset i Göteborg. Idag är det däremot Strömstad som gäller och Erik är dessutom ledig, så mysigt! Vi ska käka en god frukost nu och därefter hitta på något roligt. Kram så länge.

Good morning monday. Some pool photos from the past weekend. Now time for a day off with my boyfriend, xx

Kommentera
Nästa artikeln BLACK & DENIM
Föregående artikel SNAPSHOTS

SNAPSHOTS

fridagrahn

Godkväll på er. En mängd bilder från min kamera samt mobil som jag glömt visa er, några är dock visade på Instagram. Ikväll blir det myskväll med min efterlängade pojkvän. Vi har köp massor av god mat, godis, dricka och till det blir det en bra film. Kram!

Good evening folks. Some photos that I haven’t showed you yet. Now time for dinner and a cosy evening with my love. xx

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln BY THE POOL
Föregående artikel LACE DETAILS