Frida Grahn

PERFECT FOR AUTUMN

fridagrahn

Illustration by me.

Grey Tshirt / Black leather cap / Grey knit / Black jeans / Cut out boots / Leather pants / Jacket / New Balance shoes / Long black cardigan / Black heels / Grey long coat / Beanie / Bag / Fur scarf

Godmorgon!! Startar denna onsdag med ett modeplock, är helt tokig i höstkläder! Så mycket fint ute i buktik och web just nu, kan knappt hålla mig i skinnet. Sitter just nu och dricker lite kaffe och äter stekta ägg samtidigt som jag läser på inför dagens seminarium i skolan. Det är rätt mycket i skolan denna vecka plus att vi får vår hemtenta på fredag, så lär inte bli en fartfylld helg. Det är ju dock sista terminen så är bara att bita ihop och kämpa på. Nu måste jag skynda mig lite, vi hörs under dagen, kram!

Good morning folks. Some perfect items for autumn, want it all! xx

Kommentera - 2 kommentarer
Föregående artikel SNAPSHOTS FROM A…

SNAPSHOTS FROM AUGUST

fridagrahn

Godkväll på er. Tiden bara rusar fram och vi är redan halvvägs in i september. Summerade ihop en mängd bilder från främst augusti men även september. Augusti var verkligen en fartfylld och händelserik månad, vilket var så kul och utvecklande! September har inte saktat ner särskilt mycket men det är en något lugnare takt. Om ett par dagar är ju dock Blog Awards och precis därefter får vi ut vår första hemtenta, så gissar att jag kommer ha fullt upp fram till mitten av nästa vecka! Nu ska jag steka mig en massa goda bananpannkakor till middag, med varma hallon och skivad banan till. Vi hörs senare, kram på er!

Good evening folks. Lots of random photos from the past months. So much fun memories! xx

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln PERFECT FOR AUTUMN
Föregående artikel THE PINK COAT TR…

THE PINK COAT TREND

fridagrahn

Coat / Pants / Boots / Knit / Scarf

Godmorgon kära ni. Startar morgonen med att hylla den rosa kappan, som hänger med ytterligare en säsong! Snyggast matchas den till ett par läderbyxor, boots och vit topp. Eller boyfriendjeans och leoparddetaljer! Rosa är en av de få färger jag faktiskt gillar när det kommer till mode. Har svårt att fastna för andra kulörer, då jag är så fäst vid svart, vitt och grått.

Nu sitter och jag surplar på en kopp kaffe och kikar runt efter något att bära på Blog Awards som är på torsdag. Det är verkligen supersvårt att välja, då jag är kluven i om jag ska köra på klänning eller  byxor och kavaj. Har ni någon åsikt/tips kring detta? Vore guld! Kram!

 

Hi there folks. The pink coat is trendy this autumn too, yay! Love pink and the best way to match it: a pair of leather pants and a white top. Now time for my monday morning coffee. xx

 

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln SNAPSHOTS FROM A…
Föregående artikel BLOG TIPS!

BLOG TIPS!

fridagrahn

Illustration of Madeleine Pedersen by me

God kväll på er! Sitter och sliter med plugget samtidigt som jag kikar IDOL. Det är mycket i skolan nu och vi får vår hemtenta på fredag. Nog talat om studierna! Ovan ser ni min senaste illustration: Madeleine Pedersen. En norsk bloggtjej som ärligt talat är en av de vackraste kvinnorna jag sett i mitt liv. Läst hennes blogg i flera år och hon är bara så grym, bloggtips! Har även lite andra roliga planer på illustrations-fronten, så taggad! Nu dags att återgå till plugget innan det blir kvällsmacka och ett avsnitt LOST innan läggdags. Kram!

 

Good evening folks. I made an illustration earlier this week: Madeleine Pedersen. She is one of the most beautiful girls I’ve ever seen. Check out her blog here. xx

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln THE PINK COAT TR…
Föregående artikel SUN POWDER