Frida Grahn

TRAVEL

fridagrahn

Oh…I want to travel again! Photos above: From Thailand, Vietnam 2011

 

Kommentera

Kommentera

Du har så himla fin kropp!!! Blir avundsjuk varje gång man kollar på dig…

Jennie http://jennieandren.blogg.se mars 18, 2012 19:24 /

Svara

Åh men tack :) Krams!

fridagrahn http://blogg.veckorevyn.com/fridagrahn mars 18, 2012 20:41 /

Hej Frida!
Du är så underbar och så himla fin! så ursnygg är du hehe, är inte lezbo, i got my man haha, men måste säga det! Undrar lite saker nu, ehm.. undrar om du har haft celulliter? Isåfall hur tränade du bort dem? vilka övningar osv? och en annan fråga, din underbara mage? snälla kan du inte tipsa om övningar som verkligen funkar? Annars springer jag mycket och tränar styrka sådär, måste bli bättre, men vill ha bra övningar för mina problem områden. Tack i förhand! Och fortsätt att inspirera <3

Mirela mars 18, 2012 19:33 /

Svara

Hej! Har inga celluliter så vitt jag vet, hehe…men det är nog olika från person till person. men självklart minskar de med fettprocenten, så att gå, jogga, träna och ha en bra balanserad nyttig kost borde hjälpa :) men fråga en träningsexpert :) Kram! och tack!

fridagrahn http://blogg.veckorevyn.com/fridagrahn mars 18, 2012 20:41 /

Hej Frida! Jag minns att du skrev ett inlägg en gång när du var ”lite större” om att du inte var perfekt och hade celluliter osv och att det inte gjorde något :) jag tyckte det var jätteinspirerande men det är klart att man helst inte vill ha celluliter alls så nu undrar jag hur du gjort för att bli av med dem? Är det bara viktnedgång som gäller? :)

matilda mars 19, 2012 13:29 /

Svara

Jag är inte så insatt i celluiter…har aldrig haft dessa små gropar, som du nämner skrev jag ett inlägg om det en gång att jag ”skiter i” ifall jag har det, mer metaforiskt att det spelar ingen roll om man har skavanker. Hur som, tror att celluiter hänger ihop med fettprocenten, men även gener, så har tyvärr inget bra svar… kram :)

fridagrahn http://blogg.veckorevyn.com/fridagrahn mars 19, 2012 20:07 /

Snacka om att jag blev sugen på att resa nu! Brukar vara någonstans varje vinter/vår men ingenting detta år :( Vi får hoppas att värmen kommer till Sverige snart även om det inte alls är samma sak…

Sandra (makeartbysandra) http://makeartbysandra.devote.se mars 19, 2012 15:28 /

Svara