TRAVEL

Oh…I want to travel again! Photos above: From Thailand, Vietnam 2011

 

  1. Hej Frida!
    Du är så underbar och så himla fin! så ursnygg är du hehe, är inte lezbo, i got my man haha, men måste säga det! Undrar lite saker nu, ehm.. undrar om du har haft celulliter? Isåfall hur tränade du bort dem? vilka övningar osv? och en annan fråga, din underbara mage? snälla kan du inte tipsa om övningar som verkligen funkar? Annars springer jag mycket och tränar styrka sådär, måste bli bättre, men vill ha bra övningar för mina problem områden. Tack i förhand! Och fortsätt att inspirera <3

    1. Hej! Har inga celluliter så vitt jag vet, hehe…men det är nog olika från person till person. men självklart minskar de med fettprocenten, så att gå, jogga, träna och ha en bra balanserad nyttig kost borde hjälpa :) men fråga en träningsexpert :) Kram! och tack!

  2. Hej Frida! Jag minns att du skrev ett inlägg en gång när du var ”lite större” om att du inte var perfekt och hade celluliter osv och att det inte gjorde något :) jag tyckte det var jätteinspirerande men det är klart att man helst inte vill ha celluliter alls så nu undrar jag hur du gjort för att bli av med dem? Är det bara viktnedgång som gäller? :)

    1. Jag är inte så insatt i celluiter…har aldrig haft dessa små gropar, som du nämner skrev jag ett inlägg om det en gång att jag ”skiter i” ifall jag har det, mer metaforiskt att det spelar ingen roll om man har skavanker. Hur som, tror att celluiter hänger ihop med fettprocenten, men även gener, så har tyvärr inget bra svar… kram :)

  3. Snacka om att jag blev sugen på att resa nu! Brukar vara någonstans varje vinter/vår men ingenting detta år :( Vi får hoppas att värmen kommer till Sverige snart även om det inte alls är samma sak…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

LOADING..