TÄVLING

TÄVLING!

Vinn en moisturiser från Neutrogena !

För att tävla:

– kommentera varför just du bör ta hem vinsten

– glöm inte att skriva email så att jag kan kontakta vinnaren

 

Tävlingen avslutas på tisdag kväll. Lycka till :)

 1. Jag skulle jättegärna vilja vinna denna! Jag använder neutrogenas ansiktsskrubb och ansiktsvatten så denna vore perfekt att ha efter det. Nu använder jag ett annat märke på ansiktskrämen.

 2. Det är den enda ansiktskrämen som jag kan använda för jag har lätt att bli blank i ansiktet. Men med denna produkt så håller min hy sig matt hela dagen. Så jag jag är så glad att jag har hittat den. Och när du nu har en tävling så skulle jag tycka att jag är värd att vinna för att min håller på att ta slut och det blir ganska så dyrt att köpa en jämt när den andra tar slut.

 3. Jag vill vinna för att jag har nog faktisk aldrig vunnit något av alla dessa bloggtävlingar. Hade varit kul att någon gång få det där vinnarmailet… :)

 4. Åh det där vore toppen att få vinna! Jag hade de där förut och hade jättefin hy under den tiden, tyvärr är man ju fattig student så nu på senare tid har inte pengarna räckt till, finns ju så mycket olika i den här serien. Sånt här är ju så tråkigt att lägga pengarna på också… Skulle bli jätteglad om jag vann denna och det vore toppen att få fin hy nu till juni då jag tar studenten!! :-) Grym blogg har du. Kram på dig

 5. Jag skulle vilja vinna den för att jag har testat flera olika moisturisers som bara gjort min hy värre. Har fått jätte många som sagt att jag ska prova den men har aldrig hunnit köpa :D

 6. Jag vill vinna för att min feta hy skulle behöva denna produkt och då kan man undra, varför går jag inte bara och köper den? Men att tänka själva tanken är enklare än att utföra handlingen. Vad ska man säga.. pengar och tid finns inte där alla gånger. Dessutom har jag ärligt talat aldrig vunnit en sån här tävling vilket jag kan förstå då jag aldrig som nu lagt ner energi på det eftersom jag redan i baktanke tänkt att jag ändå inte kommer att vinna. Men nu gav jag med mig och hoppas på att jag vinner. Det hade i alla fall varit jätteroligt!

 7. Jag använder nästan hela Neutrogenas serie, och den här krämen är verkligen det bästa för min hud! Den är tillräckligt fet för att återfukta men inte heller för fet för att täppa igen huden. Hade velat vinna den för att dom inte säljer den i min närmaste butik, och min börjar ta slut nu! :)

 8. jag vill också jätte gärna vara med och tävla! för det första har jag problem med min hy då jag har oljig och ganska mycket pormaskar. jag har hört att detta märke är väldigt bra?men det återstår att se haha. sen har jag ALDRIG vunnit någon bloggtävlig så det vore självklart kul att göra det! håller tummarna :)

 9. Hej! jag skulle så gärna vilja vinna den här tävlingen, jag har aldrig råd med att unna mig dyra eller några bra produkter utan jag har en lotion till hela kroppen vilket inte är så himla bra för hyn i mitt ansikte har jag märkt. Men pengarna räcker inte till från det lilla studiebidraget att köpa någon ansiktskräm eller lyxa till det alls, så därför skulle det vara så roligt att vinna! kram :)

 10. Jag är med och tävlar! Jag skulle vilja vinna därför att jag har användt deras produkter innan och vet att dom funkar! :)

 11. För att jag är simmare och tränar ungefär 7 gånger i veckan, varje vecka. Så då blir ju huden jättetorr och det skulle passa perfekt om man kunde smörja in ansiktet med en sånhär fin kräm!

 12. För att där jag bor har jag inte möjlighet att köpa några som helst ansiktsprodukter och som 15årig tjej håller inte alltid ekonomin att åka iväg någonstans, som det är nu.
  Håller tummarna, hihi

 13. Jag skulle vilja vinna en Moisturizer för att min precis hr tagit slut och jag tycker att den är Underbar från Neutrogena, men nu har jag inte råd att köpa en sån, för att jag tvingats lägga ner ca 10 000 kr på litteraturböcker den här terminen,= FATTIG STUDENT! :/..
  Skulle bli så Oerhört glad och kanske en aningens rikare student, ( iaf av glädje) om jag nu vann :)
  KRAM

 14. Jeg vil gerne vinde, eftersom min hud stadig er lidt tør efter vinteren, og det ville være skønt at gå sommeren i møde med flot og dejlig hud!

 15. Hallå Frida! :D

  Alla skriver om hur de är de rätta vinnarna
  Men sanningen är den, vi alla hatar finnarna
  pormaskar är inget man vill ha
  Fast nu ska jag argumentera för mig själv idag
  Jag borde få vinna denna skönhetsprodukt
  eftersom jag vill så gärna ha fin hy väldigt fort
  Sommaren närmar sig och blemmorna dyker upp
  och jag vill inte längre se ut som en mupp
  Frida din hy är perfekt och fin
  snälla låt denna moisturiser bli min! ;D

 16. Har problemhy och får ofta gå med ett alldeles för tjockt täcke med fondation för att plitorna inte ska synas.. dock är ju inte det världssnyggt heller :P Skulle gärna prova en moisturiser från Neutrogena för att se om det kan hjälpa mig att få lite finare hy! :)

 17. Jag har haft dålig hy så länge jag kan minnas, och har provat alla möjliga produkter. Har dock inte provar denna ännu, så det vore super om jag fick chansen.

  Kramar!

 18. Men vad kul. !!!!!!! Jag är med :). Klåda och andra besvärande problem har uppstått och jag har fått slänga helt fantastiska krämer, just för att dem inte passat mig. Jag har liksom nästan ruinerat mig själv. MEN denna serie som jag blev rekommenderad på apoteket är en av dom få som faktiskt funkar på mig. Så just därför borde jag vinna….

 19. Den där är jättebra! Min är dock slut sedan länge och bor en bit från stan om man säger så (är därför där typ en gång i månaden) så hade varit nice att vinna :)

 20. Hej Frida!
  Vill börja med att säga att din blogg är riktigt bra och det har den varit sedan jag började läsa den och då gick jag i 9:an och nu går jag sista året på gymnasiet! Jag skulle gärna vilja vinna den här produkten eftersom att jag har oljig hy och skulle behöva lite hjälp på traven till en bättre hy, samt så har jag hört att neutrogena är ett väldigt bra märke för lite fetare hy.
  Kram

 21. Hudlotion och tvål är tydligen självmord för ansiktet och efter en mörk vinter i Norrland behöver huden en rejäl kick inför sommaren!

 22. Hej Frida! Du har en jättebra blogg och är en förebild för mig :)
  Jag är gärna med i tävlingen. Jag skulle vilja vinna för att jag alltid har haft problem med min hy och mått dåligt över det. Att vinna denna produkt skulle ta mig ett steg på vägen till en bättre självkänsla och vackrare hy.
  Kramar (håller tummar) :)

 23. Hej Frida! :) Jag skulle jättegärna vilja vinna fuktkrämen för älskar alla Neutrogenas produkter. Har dock inte testat denna moisturiser så det vore spännande med nåt nytt!

 24. Fordi jeg har alltid slitt med fet hud, og har lett lenge etter en bra krem som kan overvinne den fete huden. Dette merket er heller ikke tilgjengelig i Norge, og jeg trenger virkelig et merke som virker.

 25. Jag är gärna med och tävlar! Om huden blir lika strålande vacker som Vanessa Hudgens (som gör reklam för neutrogena) så skulle jag döda för att få testa deras produkter! Har aldrig blivit av att jag fått tummen ur och gått och köpt p.g.a det dyra priset men nu kanske jag kan få chansen, skulle vara superkul! :) grymt bra blogg förövrigt, kram

 26. Hej , jag skulle såååå gärna vilja vinna denna !! Har ingen ansiktskräm , har tänkt köpa en länge men vet ju aldrig vilka som är bra eller inte , men denna verkar bra ! & just nu är min hud sjukt torr…. Skulle bli super glad !! :) Förresten , din blogg ägeer :) kraaam .

 27. Den där ansiktskrämen räddade mitt liv. Jag hade inte hittat någon hudkräm som passade mig, vissa gjorde mitt ansikte för torrt och vissa gjorde så att småfinnar dök upp hela tiden. Jag gav nästan upp. Tills jag testade neutrogena moisturiser! Nu har jag nästan felfri hy, något som jag inte har haft sedan innan puberteten (like, a 100 years ago). Min neutrogena håller precis på att ta slut, och som du sa, det är lite svårt med pengar nu precis innan löning… Jag behöver en påfyllning av min räddare i nöden!

 28. För att göra en lång, halvtråkig historia kort.. Jag har pluggat konstant i 13 år nu och tar studenten i sommar. Min hy har fått tagit smällen av utebliven ren och frisk luft varje dag.. den skulle verkligen behöva lite kul den med.. Det vore den bästa studentpresenten! haha! kram på dig :)

 29. Jag har provat mängder med olika sorters ansiktsprodukter utan resultat (fet hy). Neutrogenas produkter fungerar utmärkt till min hy och jag har inte alls lika mycket problem längre! Min moisturiser har precis tagit slut och såhär innan löning har jag inga pengar till en ny.. Så jag blev överlycklig över att du lottar ut denna!! Tack för en bra och mycket inspirerande blogg :)

 30. Jag har faktiskt så länge som det har funnits i min vetskap tänkt köpa just Neutrogenas produkter, men aldrig helt kommit till skott. Därför skulle detta som vinst passa mig som handen i handsken! :)

 31. Jag har haft dålig hy i flera år och inte riktigt hittat den perfekta rengöringsprodukten och jag har alltid velat prova neutrogenas produkter! hoppas du gör min önskning till verklighet! Många kramar Filippa

 32. Jag tappade min förra i toaletten. Jag hade knappt använt den och blev assur. Sen jag flyttade in i min lägenhet har toalettjäveln svalt den, en tandborste och en hårborste. Så det här hade varit en bra kompensation för mitt fruktansvärt dåligt placerade badrumsskåp.

 33. Jag hade faktiskt en sån, men min allätande toalett stal den, precis som min tandborste och hårborste. Jag hann knappt använda den och blev grymt sur. Det hade varit en fin kompensation för mitt dåligt placerade badrumsskåp!

 34. Jag brukade använda denna förut och sen glömde jag liksom av mig, började använda en ny produkt och sen ännu en ny. Förstår inte alls varför jag slutade använda denna, den var grymt bra för min hud och jag behöver nu mer än någonsin! Är helt såld på Neutrogenas produkter!

 35. Åh! Fasen vad glad jag blev av att se tävlingen. Jag är i en period där min hy suger. Jag verkligen avskyr att se mig själv i spegeln på morgonen för att det är så jobbigt och dessutom måste jag lägga ner ett x antal pengar varje månad på smink för att dölja allting och känna mig bekväm i mig själv, kanske skulle detta hjälpa eller göra min hy mindre besvärlig? Hoppas somfan på det och detta iallafall! Kram

 36. Neutrogena is great. I’d love to try that moisturiser, because my skin is quite dry and it would be really nice to boost my skin after this loooong winter :) In addition it would be perfect to face the upcoming summer with a clear and healthy-looking skin!

  All the best and keep up the good work with blogging! :)
  Linda

 37. Jag har länge haft problem med finnar och dålig hy. För att min hud ska må bättre försöker jag att använda smink väldigt sällan och smörja in mig med hudkräm ofta. Problemet är att min hud ofta ser glansig ut när jag inte har smink på mig. Jag tror att denna hudkräm från Neutrogena skulle kunna hjälpa mig med det. Det står att den är oil-free vilket borde göra att jag inte ser lite glansig ut. Det skulle vara väldigt härligt att få hem den och se om den är bra, för jag vill verkligen få bättre hy och kunna gå osminkad utan att min hy ser oljig ut. Tack för en bra tävling! :)

 38. Håper du forstår norsk, hehe :)
  Jeg håper så inderlig jeg vinner, jobber på en frisørsalong og hendene er under vann hele tiden, derfor blir de kjempe tørre, og får ikke nok håndkrem! Har alltid en i veska, men de gode er dyre, hadde blitt lykkelig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

LOADING..