BYME

Säljer min egendesignade kuvertväska, med fransar. Den är stor och rymlig, och har kanske några små skavanker, för att den är handsydd. hehe. Tänkte 350 kr inklusive frakt, eller högstbjudande! Materialet är i imitationsläder/mocka. Medkommer ej axelband, utan den är tänkt som en stor kuverväska. Vid intresse, maila zfridagrahn@hotmail.com :)

Bag my me.

 1. Hej!
  Skulle du kunna tipsa om lite snygga adidas jackor eller liknande. Alltså sportjackor som man kan ha till vardags? :)

  Tack! Puss

 2. Hej Frida,

  Tack för ringen. Jag fick den idag .

  Jag tänkte höra med dig om du vill och orkar göra mig en liten tjänst. Jag brukar vanligtvis inte gå via bloggar för att få röster till en tävling, men jag ser det här som min enda chans att få vinna en goodiebag från jfrsverige med mins dröm smycken som jag aldrig skulle ha råd med annars nu. Därför undrar jag om du ville hjälpa mig genom att kanske göra ett litet inlägg och fråga folk att följa ”jfrsverige” på Instagram och samtidigt tagga @viickeeey i deras tävlingsbild med en svart påse ?

  Jag förstår om du inte vill lägga tid på detta, men jag skulle verkligen bli HUR GLAD SOM HELST ifall du hann och ville hjälpa mig :), TACK för en superbra blogg.

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

LOADING..