TUESDAY

GODMORGON mina solstrålar! Inte lika bra väder idag som det varit i helgen, men bra är nog det då jag behöver sitta inne och plugga. Ska dock ut på en morgonprommis, trots att tröttheten försöker dra ner mig i sängen. Har tappat min form helt denna våren. Suck. Örebrokilon! Har varit SÅ LAT när jag pluggat, blivit alltför mycket godsaker och alltför lite motion. Så nu vill jag försöka få tillbaka min kropp innan juli i alla fall, men ingen hets! Ska bara sluta med alla godsaker och börja röra på mig mer. Banta är det inte snack om, sådant är farligt och osmart. Kram på er, vi hörs snart igen.

Good morning tuesday. I’m a bit tired, but I’m off for a morning walk anyway. Really want to get in good shape for this summer. I’ve been sooo lazy this year so far. To study all the time is really boring and it makes it so much more fun if you have something yummy to eat. Therefor I lost my shape, a lot. And I want to get it back before july! So, candy and cakes; bye bye. Morningwalks; Hello! xx

LOADING..