Frida Grahn

TUESDAY

fridagrahn

GODMORGON mina solstrålar! Inte lika bra väder idag som det varit i helgen, men bra är nog det då jag behöver sitta inne och plugga. Ska dock ut på en morgonprommis, trots att tröttheten försöker dra ner mig i sängen. Har tappat min form helt denna våren. Suck. Örebrokilon! Har varit SÅ LAT när jag pluggat, blivit alltför mycket godsaker och alltför lite motion. Så nu vill jag försöka få tillbaka min kropp innan juli i alla fall, men ingen hets! Ska bara sluta med alla godsaker och börja röra på mig mer. Banta är det inte snack om, sådant är farligt och osmart. Kram på er, vi hörs snart igen.

Good morning tuesday. I’m a bit tired, but I’m off for a morning walk anyway. Really want to get in good shape for this summer. I’ve been sooo lazy this year so far. To study all the time is really boring and it makes it so much more fun if you have something yummy to eat. Therefor I lost my shape, a lot. And I want to get it back before july! So, candy and cakes; bye bye. Morningwalks; Hello! xx

Kommentera

Kommentera

SV: oh tack så hemskt mycket! vad underbar du är!

paulina http://paulinasuonvieri.blogg.se maj 29, 2012 08:31 /

Svara

Frida det syns inte alls att du skulle ha lagt på dig nånting :)

Erika maj 29, 2012 13:48 /

Svara

Tack fina du!

fridagrahn http://blogg.veckorevyn.com/fridagrahn maj 29, 2012 21:42 /

Haha känner igen mig, tror det är ett ganska vanligt fenomen – de där ”universitets”kilona :) Om det är till någon tröst hittade jag tillbaka till mina träningsvanor och därmed formen efter ett tag. Nu e jag starkare än någonsin :)

johanna maj 29, 2012 17:41 /

Svara

Härligt att höra ;) haha, hoppas samma sak händer mig ;) hihi! kram!

fridagrahn http://blogg.veckorevyn.com/fridagrahn maj 29, 2012 21:38 /