BIG NEWS

Godmorgon på er mina fina!!!!

Sitter och mumsar i mig yoghurt med blåbär, mumma. Därav la jag upp lite inspirerande matbilder (plus lite ego-morgonbilder) för att pigga upp dagen. Har precis kikat julkalendern och snart är det mot skolan. Har två stora nyheter att berätta för er. Dels så kommer det ske en STOR förändring av bloggen imorgon….Veckorevyn övergår nämligen till en snyggare, smidigare, bättre och främst MOBIL-anpassad sait. Det vill säga att ni som surfar in på mobilen kommer kunna läsa/se bilder/ kommentera på ett mycket smidigare sätt, HUR BRA? Detta har vi vår underbara webredaktör Linnéa att tacka för! Så detta blir spännande. Andra nyheten är att imorgon kommer nya numret av Veckorevyn ut, och jag kan stolt berätta att jag nu har en EGEN SIDA, varje månad. På Modesidan kommer ni nu finna min nuna och massor av tankar/tips kring månades mode. HUR SPÄNNANDE?! Jag är så sjukt glad, stolt, lycklig, spänd….och allt därtill. Så, nu fick ni äntligen fått reda på det. KRAM vi hörs under dagen!

———————————————————————————-

Good morning folks. Time for some yummy breakfast and then school. Twi big news: 1)Tomorrow Veckorevyn will be easier to visit from a mobile because they are changing the whole websait! 2) Tomorrow the new issue of Veckorevyn Magazine comes out, and I’m having my own page in it! One page every month….so exciting! xx

LOADING..