helen-torsgarden-header

NYX BLOTTING POWDER

Har ni någon gång testat ”blotting powder”? Det är ett lätt puder, med knappt någon färg med massor av talc som används på hud som är fet eller blir fet under dagen.

Den ger en matt finish utan att det känns kakigt. Fixerar din foundation (kan också användas ovanpå mineralpuder) Används med en stor fluffig borste eller den medföljande puffen.

Detta puder är alltså INTE för att täcka, bara för att fixera utan att det syns. Och matta ner för att hålla glans borta hela dagen. Perfekt att ha med sig i väskan, och pudra på när glanset börjar smyga fram.

NYX ”bloothing powder”  – Light 

nyx bloothing powder mattande puder hiilen sminkblogg skönhetsblogg

BLP_cF-1090x476

FACE STOCKHOLM brynskugga ”suede”

hiilen

Jag älskar Face stockholms brynskuggor, och de finns i såå många fina färger. Jag har tidigare haft färgen ”myrrah” (se bilder om du trycker på länken) som var för mörk för mig. Och ”björk” som ibland blir för varm (om jag har en kall ton på håret) Så nu testade jag en ny färg som heter ”suede” – Perfektion! Den är mellanbrun, inte för kall och inte för varm. Så himla fin, välpigmenterad och lätt att arbeta med.

Face Stockholm brynskugga ”suede” refil pan

face stockholm brynskugga suede refil hiilen sminkblogg skönhetsblogg

REDKEN EXTREME – För torrt och skadat hår

Som ni säkert hört tidigare så har jag riktigt torrt och skadat hår. Det är inte mycket som funkar på mig så, när jag väl hittar en produkt/serie som gör det använder jag inte något annat!

Detta är en sådan serie! REDKEN ”extreme”, så här står det om serien:

Vår revolutionerande och banbrytande 3D Repair Complex ger ett skadat hår varaktig styrka och vård för att göra det friskt och välvårdat. 
Det är speciellt formulerat för att ge ett trefaldigt skydd: 
Proteiner tränger djupt ned i hårstråt och återuppbygger dess styrka. Ceramider går in i hårets fjällskikt och förstärker hårets struktur samt reparerar skadade sektioner. 
Naturliga lipider, identiska med de som återfinns i håret, hjälper att utjämna hårets yta och ger håret glans, släthet och vård. – Lyko.se

Extreme schampoo – Rengör håret. Med Extreme Shampoo blir håret starkare, mer motståndskraftigt och friskare med hjälp av Fortifying Complex och Interplock Protein Network som innehåller bland annat 18-MEA och Ceramider.

Extreme strenght builder plus – En djupverkande treatment för extremt slitet och skadat hår. Den innehåller den högsta nivån av ceramider inom serien för att intensivt reparera, vårda och ge styrka till håret. Låt verka 5-15 minuter efter schampoo och innan balsam.

Extreme balsam – Förbättrar kambarheten och bygger upp styrkan från insidan. Efterlämnar håret smidigt, blankt och medgörligt.

Extreme lenght primer – Används efter schampoo. Applicera denna Primer i fuktigt hår från rot till topp och låt verka i 2-5 minuter. Berikad med biotin hjälper den vid regelbunden och rekommenderad användning till att ge håret en starkare känsla från rot till topp, samtidigt som den vårdar kluvna hårtoppar.

Extreme length sealer – Applicera efter Redken Extreme Length Primer. Tryck försiktigt på tuben för att få ut produkt genom borsten. Borsta på skadade eller ömtåliga områden på håret eller över hela håret. Skölj inte ur. Berikad med biotin, som hjälper till att vid regelbunden och rekommenderad användning ge håret en starkare känsla från rot till topp, samtidigt som den vårdar kluvna hårtoppar.

Extreme anti snap – Stärker de delar av håret som är porösa och skadade, sluter fjällskiktet varsamt, samt reducerar friktion från hårborstning för att undvika mekanisk skada. Innehåller även xylose socker för att ge värmeskydd. Håret skyddas från att brytas eller att dela sig och blir blankt och medgörligt.

Extreme cat – Krama ur överflödigt vatten efter schamponering. Applicera CAT genom hela håret. Låt verka 3-5 minuter. Skölj. Avsluta med balsam.Uppbyggande treatment innehåller patenterad taurin teknologi och katjoniska proteiner för att ge ny motståndskraft och vitalitet samt förhindra ytterligare skador utan att tynga håret.

 

Visst blir man snurrig av att se så många produkter? Jag använder inte alla. Då jag knappt lyckats lista ut vad man använder allt till haha.. Det är inte heller meningen att man skall använda allt från serien, Jag använder schampoot, inpackningen, balsamet och primern. Och wow vilken kombo det är!! Mitt hår blir så mjukt, lättarbetat, mer glansigt och ej frizzigt.
Jag kan verkligen rekommendera dig som har torrt/slitet hår denna serie!.

Inpackningen är min absoluta favorit – Superbra!!

REDKEN ”extreme” hårvårdsserie 

redken extreme serie för torrt skadat hår, reension test hiilen sminkblogg skönhetsblogg
Ovan ser ni schampoo, balsam och inpackning. 

TUTORIAL – Vita marmornaglar med guld!

Marmor är så populärt och trendigt just nu, speciellt tillsammans med guld/roseguld! Så, varför inte ha det på naglarna?! Här kommer en tutorial hur du själv gör det!

Produkter:
China glaze – white on white
Maybelline – blackout
Water in a cup
Perfume/hairspray (spray on the surface)
Seche vite – top coat

marmor naglar med guld white marble nailart naildesign hiilen tutorial sminkblogg könhetsblogg

Halsband – Jane könig 
Mobilskal – Case app 

 

Här finns ännu en tutorial som jag gjort tidigare, en annan variant!

NYBÖRJARE?! Här är alla tutorials samlade för dig!

Här är alla mina Nybörjarguider samlade, i alla videos finns också tips & trix!! :) Här går jag igenom allt från grunden, in i alla de detaljer man behöver veta om när man precis börjat. Man kan aldrig få för lite tips och nya tekniker :)

Lär dig allt från hudvården till att fästa lösögonfransar!

Foundationtips: För fet hy, normal hykänslig hyen favorit,

Mitt Favoritsolpuder

 

Vill du gå till nästa nivå – Se videon: Rouge för DIN ansiktsform

 

Se min: DO& DONT ögonbryns video för fler tips att göra och INTE göra.
Guide till rätt färg: Hitta din perfekta ögonbrynsfärg.

 

Guide: Tonar du ut en ögonskugga!

 

Vackraste bambiögonen får du med trebensfransar: Fästa trebensfransr guide

 

Min favoriteyeliner, lättmålad och bra för nybörhare – Master graphic

 

Ögonkräm BÄST-I-TEST!

 

Hoppas att ni gillade mina nybörjarguider! :)