Helen Torsgården – Hiilens sminkblogg

TUTORIAL - NAKED 2 EYESHADOW PALETTE

Här kommer äntligen ännu en tutorial med min NAKED 2 palett från Urban Decay. Jag har inte hunnit skaffa någon av de andra så jag kör på lite med denna! :) Paletten är verkligen så fin!

Primer: Urban Decay eyeshadow primer
Kajal: Paris Berlin kajal, svart 200
Mascara: Paese, 3d mascara – svart 
Fransar: Kommande märke
Borstarna jag använder kommer i från paletten

 

Under finns min tidigare tutorial med denna paletten.. 

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Den bästa hårolj…

Den bästa håroljan!!

På Swedish Beauty & Cosmetic Awards fick jag denna oljan i Goodiebagen. Den bästa produkten ur hela påsen enligt mig. Den är fantastisk!

Denna olja innehåller Keratin och silkesproteiner och används på vått eller torrt hår. Den slätar ut extremt svårhanterligt och skadat hår. Och denna olja fick ett rejält test när den användes på mitt extrem torra löshår som jag använt för länge. Det lixom tovar till sig i nacken för att det är så slitet och torrt, så jag testade denna och det funkade verkligen! Håret höll sig i från tovar så mycket längre och fick en fin glans och blev lättare att hantera.

Oljan känns mycket fuktighetsgivande och vårdande helt utan att bli fet i håret. Riktigt bra olja för alla hårtyper, speciellt de med torrt hår. Oljan är tunn och känns silkeslen och doftar gott utan att det blir för mycket.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ( 5 av 5 poäng ) 
- STOR TUMME UPP för denna olja. Det är något utöver det vanliga! Passar alla hårtyper, speciellt de med risigt, torrt och svårhanterligt hår.  

GOLDWELL kerasilk ultrarich oil 

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln TUTORIAL - NAKED…
Föregående artikel Helen testar - F…

Helen testar - Fuktighetsgivande foundation

Har testat denna foundaion från The Body Shop den senaste veckan och den är riktigt härlig. Denna foundation skall ge en lätt till medium täckning och ge fukt så att den passar bra för normal till torr hy. Innehåller inte heller doftämnen och har SPF 15.

Den är perfekt om man bara vill jämna ut hudtonen lätt och kan byggas på till en medel täckning. Den är lätt att appliceras, känns krämig och behaglig och ser riktigt naturlig ut på huden. Den håller bra under dagen med puder ovanpå men kan behöva förbättras på efter halva dagen på partier som näsa och haka.

Jag har färgen 05.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ( 5/5 poäng )
- Fin, lätt till medel täckning som ser naturlig ut och lägger sig superfint på huden. Håller bra med puder ovanpå och känns krämig och återfuktande. Dryg foundation som håller länge. Rekommenderas! 

THE BODY SHOP moisture foundation

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln Den bästa hårolj…
Föregående artikel FIRST IMPRESSION…

FIRST IMPRESSION - NYX WONDER STICK (contour & highlighter)

Har ni sett NYX  wonder stick? Detta är en produkt med två i en. Det ser ut som två stycken läppstift i vardera ända, en ljus och en mörk. Dessa används för att skapa highlight och contour. Se videon för mer info, resultat osv :)

NYX WONDER STICK, Light/medium

Kommentera - 11 kommentarer
Nästa artikeln Helen testar - F…
Föregående artikel Dagens naglar…

Dagens naglar - Roller coaster

Älskar detta blåglittriga lack från Ciate ”roller coaster”, superglittrigt! Passade på att köpa det just nu när det var nedsatt för 39kr hos cocopanda!

Under har jag Isadoras nya lack ”summer flirt” som kommer ut i butik V19, och seche vites topplack ovanpå. Seche vite får lacken att torka mycket fortare, perfekt om man använder flera lager nagellack som annars tar lång tid!

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln FIRST IMPRESSION…
Föregående artikel TUTORIAL - Mjuka…

TUTORIAL - Mjukare sotning i grått!

Sotningen är den sminkningen som de flesta vill ha men inte tycker att de kan bära. Och de beror oftast på att man tycker det blir för intensivt och svart, vilket gör att man kan se ut som en panda. Men istället kan man sota ögonen i grått för att lättare kunna bära upp det, och det är lättare att göra!

Produkter: 
Paese kashmir eyeshadow trio – 685
Isadora inliner – 56 blonde
Paese 3D mascara
Lösögonfransar från kommande märke ;)

På läpparna har jag färgen 901 från paese


P
å naglarna – paese 104

Kommentera - 15 kommentarer
Nästa artikeln Dagens naglar…
Föregående artikel MAYBELLINE BB BR…