Helen Torsgården - Hiilens sminkblogg

topp

Renoveringsvlogg – Sminkrum / kontor

februari 9, 2016 16 kommentarer
Hemma hos mig

Äntligen har vi fixar mitt sminkrum, yeeeey! Rummet var som jag sagt i en tidigare vlogg, superfult haha. I videon inreder jag också rummet.

hoppas ni gillar den!

ALLA HJÄRTANS DAG INSPIRATION | + tutorial

februari 8, 2016 16 kommentarer
Makeup Tutorials / Videoinlägg / videotutorals

Här kommer lite inspiration för alla hjärtans dag! Detta är förra årets makeup, men tänkte att ni kanske vill se den ändå. Jag hoppas att jag skall hinna göra en ny sminkning för i år också! :)

Här kommer en lätt och fräsch tutorial på en enklare makeup och en snabbare frisyr till alla hjärtans dag.

Produktlista:
Ansikte ››
Foundation: Isadora nude sensation -Nude vanilla
Concealer: MAC studio finnish duo – NW20/NC25
Puder: Tikei, mineralpowder – N2
Highlighter: H&M highlighter
Ögon ››
Ögonskuggor: Paris berlin – 43,15. Yves Rocher – nacres cristal
Eyeliner: Maybelline master graphic
Kajal: isadora, inliner – 56 blonde
Mascara: Max facor 2000 calories mascara
Ögon bryn››
Face stockholm browshadow – Myrrah/björk
Läppar ››
Läppar: Isadora – peach passion

valentines-day-tutorial-makeup-and-hair-alla-hjärtans-dag-frisyr-sminkning-makeup-tutorial-hiilen-sminkblogg-skönhetsblogg1 (1)

TESTAR SKED CONTOURING!!

februari 7, 2016 8 kommentarer
Videoinlägg / videotutorals

Äntligen dags att testa en ny trend som strömmar runt där ute. Efter era önskemål kommer jag idag testa SKED CONTOURING, yeey! Kommer bli så spännande!

ELLOS BEAUTY HUDVÅRD

februari 6, 2016 10 kommentarer
Hudvård / Produkter och recensioner

Tidigare skrev jag ett inlägg om Ellos egna, och nya smink serie ”Beauty by ellos”. Jag har även testat en del kroppsprodukter från deras märke. De har flera olika serier: Sense of karma, northern beauty, lavender, lotus och oat milk. Jag har testat tre av dem, ”Sense of karma” är den serien jag testat mest produkter av, tyvärr!! För den luktar inte alls gott, typ hotell städ medel. Klarar inte alls av doften.

Oat milk produkterna som jag testat gillar jag faktiskt! Handtvålen var bra och duschtvålen också, dessutom doftade de lätt, fräscht och gott.

Northern beauty var också OK. Helt okej doft, inget speciellt egentligen.Tycker att alla serier har samma konsistens, men olika dofter…

Som helhet är de helt okej produkter, de känns helt ok, doftar ok, ser helt ok ut. Dessa har jag fått i pressutskick, och kommer inte köpa dem i framtiden.

BEAUTY BY ELLOS kroppsvård, ca 69kr/st

ellos beauty sense of karma hiilen sminkblogg skönhetsblogg ellos beauty northern beauty hiilen sminkblogg skönhetsblogg

ellos beauty take a showe recension hudvård hiilen sminkblogg skönhetsblogg

BORSTE SOM GER GLANSIGARE HÅR?!

februari 6, 2016 5 kommentarer
Hårtips / Hårvård / Produkter och recensioner

I några dagar nu har jag testat en ny typ av hårborste. Denna släpper ifrån sig negativa joner ur fyra källor som arbetar för att motverka frissigt och statiskt hår. De negativa jonerna neutraliserar håret och skall lämna det lent och glansigt utan att vara uttorkande.

Funkar den? Nee, inte alls skulle jag säga. Tråkigt men sant. Visst ser man en skillnad mellan före och efterbilden, men håret ser väl alltid finare ut precis efter att man borstat det?! Annars märker jag ingen skillnad. Själva borsten är bra, inget mer än så.

Quattro-Ion lanseras på Coop i vecka 8 och finns i övriga butiker från april 2016 och har ett rekommenderat pris på 449 SEK.

bosh

MORPGE PALETT MED 35 ÖGONSKUGGOR I PLUM/TAUPE

februari 4, 2016 12 kommentarer
HELENS FAVORITER! / Produkter och recensioner

Spana in denna snygging som jag fick hemskickad från brallis.se. Paletten från Morphe som heter  colour taupe palette. Jag har hört en del bra från detta märke, och en del helt ok recensioner så detta skulle bli spännande att testa.

Färgkombon på denna paletten är fantastisk fin, dock saknar jag de mörkare färgerna. En svart och en riktigt riktigt mörkt plum/taupe färg skulle inte skada. Som ni ser så påminner många färger varandra och har en blandning mellan matta och skimmriga.

Pigmenteringen är bra i de matta, och de skimriga är lite mer krämiga i konsistensen. De är lättapplicerade, och lägger sig fint på loclet. Men man behöver en del för att de verkligen skall synas, och en primer under. Jag testade att göra en sminkning idag, och de blev väl så där. Hade velat ha mer färg! Mer plum! – det blev lite klent..

♥ ♥ ♥ ( 3 av 5 poäng )
– Superfin blandning av färger, även fast jag saknade en del märka, tex svart. Bra pigmenterade, men lite klena färger. Många liknar varann. Håller helt ok, en primer under behövs. 

MORPHE color taupe pelatte, 299kr/palett 35 stycken ögonskuggor

morphe palett Color Taupe Palette hiilen sminkblogg skönhetsblogg

Borstarna du ser i detta inlägget är också från MORPHE, recension på dem kan du se här, Morpe burshes recension

morphe plum palette makeup swatch hiilen sminkblogg skönhetsblogg