Dagens makeup – i Can only imagine

Dagens mejk består inte av så mycket spännande… Mest mascara och ett rosa gloss, fokus på frillan idag!

 1. Hej. Tack för en jättetrevlig blogg. Jag ska på lite finare fest nästa helg och har ingen inspiration. Kommer bära finbyxor pumps och paljettlinne allt i svart. Jag vill att sminket ska synas och håret.
  Jag är ljus rödhårig axellångt. Vill gärna ha tips på någon enkel men fin håruppsättning. Jag är inte jätteduktig så inget svårt. Kanske lite hår som är löst också.
  Sminket får gärna glittra. Kanske i guld.
  Jättetacksam om du ville hjälpa mig med någon tutorial.

 2. super snyggt! Du är otroligt vacker! tack för inspirationen! Har du nåt tips hur man ska fota make uper, jag har en vanlig liten digitalkamera, rätt billig variant, du får gärna höra av dig om tips om du har tid! =) Kram

 3. Hejsan:) jag har köpt en sådan fundering som du har men jag undrar vad du har för borste och var du köpte den, för som jag har förstått ska man ha en kabukiborste, men vet inte vilken som är bra:) tack för en bra sminkblogg!!

 4. Du får börja göra lite mer hår-tutorials, för du har verkligen jättefint hår & alltid vackra frisyrer!
  Sen skulle jag vilja veta hur du färgar/bleker det? Är ute efter exakt den färgen du har nämligen! Lite Strawberry Blond! Färgar du själv eller hos frisör? Slingar du i hetta eller i folie? Både bleker du och färgar du, tänker du dina skiftningar i färgerna?

  Bästa smink/skönhetsbloggen verkligen, tack!

 5. Har du en BH från cubus, push up som gör brösten två storlekar större ;) det som sticker upp ser exakt ut som min..

 6. Du är så snygg ^^ skulle du kunna lägga upp en bild på dig själv före och efter du har tagit på din mineralfoundation? Jag är väldigt sugen på att testa den men vill då gärna se att den TÄCKER, för jag har en ganska finnig hy och finnarna är VÄLDIGT röda :/ har hört att deras concealer är lite krånglig..?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..