Helen Torsgården – Hiilens sminkblogg

Chocomania Body Lotion

hiilen

Nu har jag även tesat The Body Shops Chocomania Body lotion. (HÄR är recension av skrubben)

Förbackning: Smart pumpflaska i perfektstorlek, ett pump räcker perfekt till bägge armarna.

Produkten: Denna härliga chokladdoftande body lotion är en favorit. Eller ja.. det behöver inte vara just denna från chocomania.. alla The Body Shop’s lotion är lika härliga. Lätt och fuktig lotion som sjunker snabbt in i huden och ger en lätt doft. En  bra vardagslotion helt enkelt. Om man har torr hy, eller vill ha nå kraftigare så är deras body butter helt underbara.

Pris: 145kr/ 250ml

köpa igjen? Deras body lotions kommer jag absolut köpa igen. Har alltid en hemma! Men jag gillar att testa nya dofter!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (5av 5 poäng)
- Rekommenderas!

Kommentera

Kommentera

Hej Helen! diggar din blogg, verkligen den ultimata skönhetsbloggen!
Jag har en fråga. Jag skulle hemskt gärna vilja ha ett bra puder som håller hela dagen och täcker rodnader. Men jag har en hudsjukdom (keratosis pilaris, inte så allvarligt som det låter) som innebär att jag har väldigt torr/känslig hy. Samtidigt som min näsa är av den oljiga, mer den feta hudtypen. Därför har jag väldigt svårt för att hitta ett puder som passar min hy. Har du några bra tips på puder? som helst inte är så jättedyra. Tack på förhand! :D

Magda Nilson http://parentes.devote.se februari 22, 2012 18:09 /

Svara

den där body lotion har jag och den är ju bara föööör underbar !! love it :)

my beauty secrets http://mybeautysecrets.blogg.se februari 20, 2012 20:18 /

Svara