Chocomania Body Lotion

Nu har jag även tesat The Body Shops Chocomania Body lotion. (HÄR är recension av skrubben)

Förbackning: Smart pumpflaska i perfektstorlek, ett pump räcker perfekt till bägge armarna.

Produkten: Denna härliga chokladdoftande body lotion är en favorit. Eller ja.. det behöver inte vara just denna från chocomania.. alla The Body Shop’s lotion är lika härliga. Lätt och fuktig lotion som sjunker snabbt in i huden och ger en lätt doft. En  bra vardagslotion helt enkelt. Om man har torr hy, eller vill ha nå kraftigare så är deras body butter helt underbara.

Pris: 145kr/ 250ml

köpa igjen? Deras body lotions kommer jag absolut köpa igen. Har alltid en hemma! Men jag gillar att testa nya dofter!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (5av 5 poäng)
– Rekommenderas!

  1. Hej Helen! diggar din blogg, verkligen den ultimata skönhetsbloggen!
    Jag har en fråga. Jag skulle hemskt gärna vilja ha ett bra puder som håller hela dagen och täcker rodnader. Men jag har en hudsjukdom (keratosis pilaris, inte så allvarligt som det låter) som innebär att jag har väldigt torr/känslig hy. Samtidigt som min näsa är av den oljiga, mer den feta hudtypen. Därför har jag väldigt svårt för att hitta ett puder som passar min hy. Har du några bra tips på puder? som helst inte är så jättedyra. Tack på förhand! :D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..