IDUN – gloss

Fler härligheter från IDUN. Nu är det dags att visa ett superfint gloss, mineralgloss! Dessa glossen finns i 9 olika nyanser. Allt från transparent till knallrött. Framtagna med utgångsounkt att vara så rena som möjligt, utan några önödoga tillsatser som konserveringsmedel och parfym. Den innehåller även mjukgörande hjortronolja.

Förpackningen: Stilren, snygg och super bra applicator.

Produkten: underbart gloss, krämigt och mjukt tillsammans med en medel täckning.

Pris: 169kr/st på Apoteket, eller apoteket.se

köpa igen? jaaa! :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ( 5 av 5 poäng )
– precis som ett gloss ska vara!

n av glossen, ”irma” som är ljusare rosa. Bild på den andra kommer :)

 1. En fråga. Nu är det så att jag har använder jättemånga foundation. men antiden får jag den fjortisranden eller så blir det orange. Tips på någon foundation? eller skall jag ta mindre foundation i ansiktet?

 2. jag tänkte på en grej i morse. Jag vet ju att man inte ska använda gammalt smink, men fattig student som jag är så har jag inte alltid råd att köpa nya grejer hela tiden. Så jag undrar lite vad som händer när man använder gammalt smink.

  Tack för en bra blogg!!

 3. I förrgår kom mina glossy gloss från e.l.f – ett perfekt gloss med bra täckning och ingen smak eller doft för bara ca 37,- ! Färgen ”Pink Candy” (Studio-serien) är snarlik IDUNs gloss men till en bråkdel av priset.

  Även mineralögonskuggorna från e.l.f. var jättefina för det facila priset av 31,- (!) – jag beställde bums 7-8 färger till nu när e.l.f har gratis frakt hela helgen (ange kod POPSHIPEU)

 4. Wow! Nästa gång jag är inne på apoteket så måste jag verkligen köpa med mig några IDUN-gloss! Jag älskar mineralprodukter.
  En fråga bara, hur länge håller sig glosset på läpparna? :)

 5. Hei! Liker bloggen din kjempegodt å lest lenge, kjempeinspirerende! Er ikke så flink å kommentere, men må bare spørre om noe nå, hehe! Jeg lurte på om du har prøvd sminke og hudprodukter fra Mary Kay? Hva synes du evt om de? :)

  Ha en fin kveld! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..