Helen Torsgården – Hiilens sminkblogg

IDUN - gloss

hiilen

Fler härligheter från IDUN. Nu är det dags att visa ett superfint gloss, mineralgloss! Dessa glossen finns i 9 olika nyanser. Allt från transparent till knallrött. Framtagna med utgångsounkt att vara så rena som möjligt, utan några önödoga tillsatser som konserveringsmedel och parfym. Den innehåller även mjukgörande hjortronolja.

Förpackningen: Stilren, snygg och super bra applicator.

Produkten: underbart gloss, krämigt och mjukt tillsammans med en medel täckning.

Pris: 169kr/st på Apoteket, eller apoteket.se

köpa igen? jaaa! :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ( 5 av 5 poäng )
- precis som ett gloss ska vara!


e
n av glossen, ”irma” som är ljusare rosa. Bild på den andra kommer :)

Kommentera

Kommentera

har den genomskinliga. gillar den jätte mycket!!

Johanna Djerf http://johannadjerf.spotlife.se mars 23, 2012 16:57 /

Svara

En fråga. Nu är det så att jag har använder jättemånga foundation. men antiden får jag den fjortisranden eller så blir det orange. Tips på någon foundation? eller skall jag ta mindre foundation i ansiktet?

Kirsten mars 23, 2012 14:20 /

Svara

jag tänkte på en grej i morse. Jag vet ju att man inte ska använda gammalt smink, men fattig student som jag är så har jag inte alltid råd att köpa nya grejer hela tiden. Så jag undrar lite vad som händer när man använder gammalt smink.

Tack för en bra blogg!!

Louise http://lindkvistan.blogg.se mars 23, 2012 09:39 /

Svara

I förrgår kom mina glossy gloss från e.l.f – ett perfekt gloss med bra täckning och ingen smak eller doft för bara ca 37,- ! Färgen ”Pink Candy” (Studio-serien) är snarlik IDUNs gloss men till en bråkdel av priset.

Även mineralögonskuggorna från e.l.f. var jättefina för det facila priset av 31,- (!) – jag beställde bums 7-8 färger till nu när e.l.f har gratis frakt hela helgen (ange kod POPSHIPEU)

Cajsa mars 23, 2012 09:25 /

Svara

Åh vad de är fina! Köpte min första idunskugga nyss och nästa gång blir det gloss :)

Pia (Glitzy Gloss) http://glitzygloss.wordpress.com mars 23, 2012 08:56 /

Svara

Wow! Nästa gång jag är inne på apoteket så måste jag verkligen köpa med mig några IDUN-gloss! Jag älskar mineralprodukter.
En fråga bara, hur länge håller sig glosset på läpparna? :)

Amanda mars 22, 2012 22:34 /

Svara

Hei! Liker bloggen din kjempegodt å lest lenge, kjempeinspirerende! Er ikke så flink å kommentere, men må bare spørre om noe nå, hehe! Jeg lurte på om du har prøvd sminke og hudprodukter fra Mary Kay? Hva synes du evt om de? :)

Ha en fin kveld! :)

Synnøve S mars 22, 2012 22:32 /

Svara