GloMinerals primer, perfekt till mineralpuder!

Ni önskar att se mer av primers, så självklart får ni det!
Denna kommer i från märket GloMinerals, som ni på namnet förstår är mineralprodukter. Jag har inte testat något annat från detta märke ännu men en primer fick det bli.

Produkten: Detta är ju som sagt en primer från en serie med mineralprodukter, så självklart testade jag att använda den tillsammans med min mineralfoundation från www.tikei.se. Älskar den! Denna passar verkligen bra tillsammans med mineralpuder och sminkningen håller sig längre.
Den jämnar ut huden direkt vid applicering (var dock lite svårt att få fram på bild eftersom den är genomskynlig) porer och fina linjer, och huden såg direkt slätare och finare ut. Men eftersom att den är genomskynlig så tycker jag att man fortfarande såg porerna OM MAN INTE använder puder/foundation över. Men, den lägger ju sig i porerna/linjerna och fyller ut. Och sedan applicerar man önskad foundation över.. Och då blir det verkligen slätt!

Pris: 279kr HÄR 

Köpa igen?  ja absolut, jag använder ju alltid mineralpuder. Och denna har varit bäst tillsammans med det.

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (4 av 5 poäng)
– Personligen så skulle jag ge denna 5av 5 poäng eftersom att jag aldrig bara använder primer och inte bryr mig om hur den ser ut och fungerar utan foundation/puder. Men den får iaf ett litet minus för det. 


Primern är applicerad på rengjord hud, på bilden har jag ingen foundation över.

  1. Hej! Jätteinspirerande blogg! Jag undrar hur man får sin svarta kajal under ögat snygg! Markerar gärna med penna och skugga över den, men det ser så hårt ut… hur suddar man? vill att det skall se mjukt och snyggt ut, samt vara hållbart : ) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..