FALUNS BLOGGFEST 2012

Nu har jag äntligen snott ihop lite bilder från bloggfesten som var i Falun i lördags.
En super super lyckad fest som Linn och Anna för tredje året i rad slitit ihop. Dom är så himla duktiga!  De hade verkligen bjudit in bloggvärldens trevligaste människor, gjort allt helt perfekt och fixat ihop en helt underbar (eller ja… tre) goodiebag!
Så.. ett stort tack till er för allt ni gjort!  


Bilden är tagen av: www.elanger.se


Bilden är tagen av: http://adaras.se/


Jag, Emelie, Ottilia och Michaela   Bilden är tagen av: http://adaras.se/

Jag, sandra , gaymasen (christoffer) , linn skymtar i bakgrunden.  Bilden är tagen av: http://bokkei.blogg.se


De tre sista kollagen (och bilden nedanför) är tagna av Emelie Langer

Nu har jag en heeel del produkter att visa er :) + testa och recensera!

Sponsorer: functiondrinks, vitaminwellweledailusweden, grongavaiamias, byccs, gunry, unikharvard,  denta,brallispaulaschoice. sthlmcompanykylskapspoesikatsumiintrigantevivaladiva.sesheercover,  maybelline,mineminerals, dependeyeslipsfacebyccs, rapsodinepinkoholicwatercloudsyankeecandle,  hudvardsbutik,aromashopennyakshoofstorebodystoretamponsforfreeapoteketunktionsteziperall,
stockholmsgruppencosmeticswatercloudsmoyanacorigandermoshop.sedermalogicagillettenowtendenz,
lyko,americandytendenz, beautyzoneBaby Foot.

 

 1. kan du inte skriva ett inlägg om vad du gör med alla grejer du testat men inte vill fortsätta använda. för du slänger väl
  dem inte? ger du bort dem? låter du dem stå? snälla jag har undrat detta länge nu… ^^
  Tack för en bra blogg.

 2. Vad vacker du är på första bilden! :)
  Ångrar att jag inte hade någon kamera, måste skaffa en ny! Är så arg att min gått sönder. Funderar på vilken kamera man ska skaffa! Tips kanske :)?
  Kram

 3. Hej. Först vill jag bars säga att jag älskar din blogg och att du uppdaterar den så pass ofta som du gör. Jag köpte cake eyeliner från MUS för några dagar sedan, hört så mycket bra om den, jag vet inte om det kan bero på att jag har oljiga ögonlock men jag har aldrig haft problem med flytande eyeliner. När jag använder cake eyeliner från mus så försvinner vingen efter en kort stund och den kletar av sig på ögonlocket? Är detta något som kan lösas med mixing liquid från mus? Väldigt tacksam för svar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..