VENUS pro skin sensetive

Jag haaatar att köpa rakhyvlar! .. det är en tråkig investering och det är också tråkigt att raka benen.
Jag har aldrig riktigt lagt ner pengar på en rakhyvel, alltid köpt något halvbra.. och tyckt att det fungerat helt okej. Nu fick vi en i goodiebagen från Bloggfesten och jag är kär i den. Den är bra! Den bara glider hur lätt som helst på huden och allt försvinner på ett svep, Jätte bra grepp också. Super duper lena ben på sekunder :)

Smart hållare med sugproppar att fästa på väggen i duschen.

Själva hållaren med ett ”blad” kostar ca 189-199kr
Sedan byter man bara bladen och refils på dem kostar ca 169-199/3pak http://www.gillettenow.se/

Vad använder ni och vad tycker ni om dem?

 1. Jag har nyligen köpt den nya rakhyveln och är jättenöjd. Lätt att raka med och superlena ben. Håller dock med om att det är en trist investering. Rakhyveln + ett paket extra blad (3-pack) kostade 450 kr. Men – fina ben!

 2. Jag har också testat Gillette’s nya rakhyvel. Fantastiskt bra grepp och benen blir verkligen lena! Upptäckte också att man kan prenumerera på bladen smidigt från http://www.gillettenow.se som Helen skrev om. Superenkelt! I love!

 3. Fan att mami fick den! Haha.

  Jag hatar också att köpa rakhyvlar eller byta blad. Det är dyrt och onödigt så jag kör med slöa blad istället.

  Har försökt mig på epilator förut. Började gråta. Den ligger nu långt inne i någon garderob. Där kan den ligga.

  Tacka vet jag rakhyveln, fastän det är dyrt. ^^

 4. Har precis testat ett helt nytt märke som jag aldrig hört/sett förut. Efi http://www.efi.se/product.cfm?id=9
  Kolla in denna! Jag tycker denna är super, på benen tycker jag oftast att det inte spelar någon roll men för mer svåråtkomliga ställen fungerar den perfekt! Runt bladet sitter en ”tvål” som löddrar och återfuktar samtidigt. Den gör dessutom så att man inte skär sig. Testa!! Man kan dessutom prenumerera på bladen

 5. Jag använder venus embrace, är nöjd med den! Är däremot sugen på att testa nått nytt från gilette, är ju så bra när man kan ha olika rakblad på själva hållaren! :)

 6. Åh, jag använder också denna nu! Blev såååå glad när den låg där i goodiebagen, va i stort behov av en ny men har inte haft lust att köpa nån haha.. Så detta va ju perfa! Superbra är den också, som du skriver :) Man får superlena ben! Massa kramar <3

 7. Har köpt precis samma rakhyvel för typ två veckor sen :P Så skönt när den har så många blad också, tycker den är kanon. :) Det bästa med Gilettes rakhyvlar är ju att man kan köpa vilket Gilette-rakblad som helst för de passar ju till alla hyvlar, om man skulle bli sugen på att testa en annan sorts rakblad.

 8. Ååå, smidig lösning med att kunna fästa den på väggen. Jag har knappt hunnit testa något från goodiebagsen än, så glider runt och läser alla recensioner nu istället så jag vet i vilken ände man ska börja. ;) Haha! Lär ju bli ett par nya favoriter och blivande köptvång… :)

 9. Jag drar mig också för att köpa rakhyvlar, de är ju så attans dyra! =S Så jag hyvlar på tills jag inte får något mer hår, haha ;) Men den här var bra och jag lär väl investera i blad sen när det är dags =P
  Har du testat Waterclouds hårinpackning ännu? OH MY GOSH! I’m in heaven! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..