helen-torsgarden-header

Sockerskrubb och bodylotion

hiilen

Vatten och rengöring torkar ut huden, Därför är det alltid viktigt att återfukta med dagkräm/nattkräm i ansiktet och bodylotion på kroppen (Aldrig bodylotion i ansiktet!) efter att man duschat/tvättat ansiktet.  Jag erkänner att jag är ganska dålig på att använda bodylotion efter duschen. Men nu ska jag bli bättre på det! Skrubb där emot använder jag ofta speciellt under vintern och innan sommaren. Ta bort döda hudceller och fram med ny frisk fräsch hud. Det är bra att skrubba kroppen 1-2 gånger/vecken

Här är en sockerskrubb och en bodylotion från rapsodine som jag gillar.  Perfekt vardags lotion som inte allt är för tjock och fet, sjunker snabbt in i huden och känns återfuktande. Skrubben är jätte hård och fast i konsistensen, får ta i för att få ut något ur tuben. Skrubbar utan att vara vass, och huden känns len efter användning.

Priserna för dessa är 129kr/st HÄR

Bodylotion: Innehåller till 90,1 % ekologiska råvaror och vegetabiliskt glycerin.
Med hög andel svensk ekologisk rapsolja som mjukgör, återfuktar och skyddar huden.

Rapsoljan är rik på naturliga E-vitaminer/antioxidanter och produkten är berikad med ett fuktgivande extrakt från sockerrör och panthenol – hudvårdande provitamin B5. Lotionen bevarar hudens naturliga fuktbalans samt stärker dess skydd.

Skrubb: Produkten är berikad med naturliga eteriska oljor som tillsammans med massagen vid användandet stimulerar blodcirkulationen i huden.