Dagens fråga till er!

maj 11, 2012 84 kommentarer
Okategoriserade

Tvättar ni bort sminket på kvällen? Om ni gör det, vad använder ni då?
Tvål? rengöringsservetter?  Ansiktsrengöring? Tell me!

Tänkte sen göra ett inlägg om rengöring av ansiktet.

84 kommentarer

Makeup remover från nivea. Men den jag har fungerar dåligt.. Får bli en ny från Loreal när jag får råd, en som heter något i stil med waterproof eye makeup remover. Suverän !! Använder heller ALDRIG vatten när jag tar bort sminket, eftersom att det torkar ut.

KRAM

Går aldrig och lägger mig utan ett rent ansikte! Börjar med eye makeup remover, då använder jag mig av en från Clinique eller Biotherm, sen rengör jag mig i ansiktet med rengöring från Clinique (den från 3-steg), och så avslutar jag med ansiktsvatten, serum, ögonkräm och nattkräm :)

ACO’s rengöringslotion, funkar jättebra på min torra hy. Behöver knappt smörja in mig efteråt. Och har fått mycket färre finnar än innan, även om jag inte hade mycket innan heller.
Och någon/några dagar i veckan använder jag också ACO’s ansiktsvatten på en bomullsrondell med skrubbkorn i sig.
Billigt (typ 47 kr) och funkar hur bra som helst.
Innan använde jag alltid dyra rengöringsprodukter, men de här är så mycket snällare mot min hy.

För det mesta är jag inte så bra på att tvätta bort det på kvällen, men jag använder Mary Kays Oil-Free Eye Makeup Remover som är helt fantastisk när man använder vattenfast mascara!

Ja det gör jag varje kväll.
Just nu använder jag Mary Kay ”oil-free eye make up remover” (Den är helt underbar och tvätta bort smink med) och ”Seaweed deep cleansing facial wash” från The body shop.

Alla mina rengöringsprodukter kommer från ACO Face i serien Normal/Blandad hy som jag trivs bra med!

Jag börjar med att använda ACO Face Ansiktsrengöring (gel) tillsammans med vatten. Sedan ACO Face Ansiktsvatten och tillsist deras nattcreme. Händer även att jag någon gång i veckan använder deras Scrubcreme. Kanon för mig!

Jag använder Eye foam remover från MUS i hela ansiktet, sedan ansiktsvattnet DermatoClean från Eucerin och därefter smörjer jag in mig med Effaclar K från La Roche-Posay och ögonkräm från Nivea.

Jag andvänder Eye Makeup Remover By H&M i hela ansiktet den är riktigt bra och lämnar ansiktet jättemjukt. Dessutom är den billig också!

Jag använder nån slags ansiktsmjölk ?
Sen på med ansiktsvatten och en natt ansiktsmask :)

Otroligt fin sminkning! Kan du inte slänga in en Tutorial på den? :)

Varmt vatten. Ibland tvål om det behövs (sminkar mig inte så mycket, har jag ögonskugga tar jag tvål). Sen återfuktar jag huden med exuviance nattkräm. :)

Garnier refreshing cleansing milk! Skonsam och tar även bort vattenfast smink :D änvänder den på en pad för ögonen och använder den sen som en tvål i hela ansiktet! :)

Först tar jag bort sminket med sminkborttagningsgrejj, typ sådant vatten. :) Sen tvättar jag ansiktet med vatten och tar pieling på det. sen ansiktsvatten och oljefri ansiktskräm och sist lite vasilin på ögonfransarna för att de skall bli lite fylligarev:)

Är man hemsk om man säger att man använder vanlig tvål? Oftast tvättar jag bort sminket i samband med att jag duschar på kvällen (vilket jag gör nästan varje kväll i och med träning) så då kommer ansiktet lixom med i farten. =P Sminkar mig varje dag och har än så länge inte märkt några problem med min hy.

Först tar jag bort ögonsminket med olivolja+aloe vera vatten, sen rengör jag med ansiktsrengöring och avslutar med ansiktsvatten :) sen ansiktskräm, såklart!

Rengjlringsservietter/ansiktsservietter :) Hvis jeg har brukt mer sminke, som foundation og øyenskygge, bruker jeg Vaseline intensive care, claning mousse og ansiktsservietter :)

Jag använder niveas gentle eye make up-remover för att ta bort sminket. Sen tvättar jag ansiktet med Mary Kay acne trial set

Först använder jag en sminkborttagning från nivea, sen tar jag en rengöring från biotherm och sen ett ansiktsvatten från biotherm. Avslutar såklart med nattkräm och ögonkräm!

Jag använder Mary Kays ögonsminkborttagning, ansiktsrengöring och ansiktskräm, bästa som finns verkligen! Har gjort under för mig!

Rengör mig med KEB purifying cleansning foam som passar alla hudtyper och den är gryyyym! Har köpt den hos min hudterapeut, 150ml för 195:- :)

Använder mig av produkter från Dermalogica i tur och ordning:
Special Cleansing Gel, Multi-Active Toner och Skin Smoothing Cream. Har använt detta i 10 år och det syns verkligen på min hy.

Tror inte min kommentar kom med men jag använder Lancôme Bi Facil, det är verkligen världens bästa. Den tar bort ALLT och ögona kliar inte. Säkert en massa konstigheter i men den tar iaf bort sminket på djupet. Annars blir det tvål och vatten och avslutningsvis sheasmör för att inte torka ut huden. Ha det bäst & keep updating! :)

Tvättar alltid bort mitt smink med Niveas double effect eye make-up remover och sedan Lumenes matt touch gel cleanser och toner (ansiktsvatten). Sedan avslutar jag med Niveas moisturizing day care =)

Den röda från make up store! Sensitive foam cleanser? Tror de heter så! Hur bra som helst, älskar skummet! Kram :)

Skriv en kommentar