Helen Torsgården – Hiilens sminkblogg

Fransnäring vecka: 2

hiilen

Då var det dags att visa er resultatet efter användning av ögonfransnäring, vecka 2. Egentligen alldeles för tidigt att visa er eftersom det ska ta ca 4-6 veckor för resultat. Läs mer om ögonfransnäringen jag använder HÄR i mitt tidigare inlägg.
Tyvärr så (som alltid händer mig då och då, ca var 6-10 vecka) är jag  i min ”tappa-ögonfransarna-period” precis nu, Och då blir de att se lite glesare ut. De börjar komma tillbaka, och jag tror att vi kommer att få se bättre resultat nästa vecka.

Ser ni någon skillnad? Själv tycker jag att de har blivit fylligare, och mer fransar. Bilden är tyvärr inte i rätt fokus.

Kommentera

Kommentera

Jag skulle bli jääättetacksam om du kunde göra en sminkning med färgerna bronze, guld och svart till ögonskugga, och väldigt sotigt. Behöver verkligen tips till skolavslutningen som är på fredag.

Marre juni 9, 2012 17:27 /

Svara