Mineralpuder från .färg

juni 12, 2012 8 kommentarer
Produkter och recensioner

Skolan som jag utbildade mig till Make up atist i (makeupstudion.com) har ett eget smink märke som heter .färg. Produkterna är i jätte bra kvalitet och jag använder en del där i från.. som tex: Borstar, ögonskuggor, lipgloss och foundation till fotograferingar. Nu har jag även testa deras mineralpuder.

Detta mineralpuder är väldigt lätt och luftigt, blir super lätt på huden och det blir verkligen naturligt. Perfekt om man vill ha de tunt och inte alls behöver täcka så mycket. Den ger lite lyster till huden.. Ett minus är att det blir för glansigt om man vill täcka tjockare med denna. Slutresultatet blev jättefint och naturligt, inte alls pudrigt och tjockt.

Färgerna jag använder heter Nordic spring golden (i hela ansiktet) och Nordic summer golden (lite i pannan och över kinder och hals) Priset för dessa ligger på 254kr/st vilket jag tycker är ett jätte bra pris!
Jag använde en Kabukiborste från www.tikei.se när jag applicerade.

www.makeupfabriken.se , skolans hemsida: www.makeupstudion.com. HÄR har jag gjort ett inlägg om skolan.