Mineralpuder från .färg

Skolan som jag utbildade mig till Make up atist i (makeupstudion.com) har ett eget smink märke som heter .färg. Produkterna är i jätte bra kvalitet och jag använder en del där i från.. som tex: Borstar, ögonskuggor, lipgloss och foundation till fotograferingar. Nu har jag även testa deras mineralpuder.

Detta mineralpuder är väldigt lätt och luftigt, blir super lätt på huden och det blir verkligen naturligt. Perfekt om man vill ha de tunt och inte alls behöver täcka så mycket. Den ger lite lyster till huden.. Ett minus är att det blir för glansigt om man vill täcka tjockare med denna. Slutresultatet blev jättefint och naturligt, inte alls pudrigt och tjockt.

Färgerna jag använder heter Nordic spring golden (i hela ansiktet) och Nordic summer golden (lite i pannan och över kinder och hals) Priset för dessa ligger på 254kr/st vilket jag tycker är ett jätte bra pris!
Jag använde en Kabukiborste från www.tikei.se när jag applicerade.

www.makeupfabriken.se , skolans hemsida: www.makeupstudion.com. HÄR har jag gjort ett inlägg om skolan.

  1. Använder också detta smink i skolan, blir kakigt och har man inte perfekt hy så ser det inte alls bra ut. Skulle tyvärr inte rekommendera detta :/

  2. Har använt färg i skolan men jag tycker det blir jättekakigt och stelt i ansiktet av deras mineralsmink tyvärr.

  3. Hej, jag är inne på samma fråga som linn, om mineralpuder klarar av att täcka hy som inte är perfekt. Om annat, finns det någon fondation för riktigt ljus hy som täcker mycket?

    Skulle du kunna göra ett inlägg där du listar produkter/ sminkningar som du rekomenderar för hy som behöpver täckas/ fet hy / torr hy / ansikte med mycket fräknar / hängögonlock / osv? Skulle tycka att det vore jätteintressant.:)

  4. Hej. jag undrar om mineralpuder fungerar på oss som inte har perfekt hy? Jag vill ha något täckande, men som hyn mår bra av och som jag kan använda mig utav på sommaren.

  5. Hej, jag har letat mig galen på ett brush set med minst 24 penslar. Vet du var jag kan få tag på ett sånt (som inte kostar 2000)? Såg att eleven hade ett på 28 men den kommer de inte att ta in :(

  6. Hej Helén! Jag använder mig av N2 från Tikei, tror du att Nordic Spring Golden från Makeupfabriken passar mig då? Har bara testat Nordic Winter Fair och Nordic Summer Golden, men Nordic Spring Golden är ju ny i deras sortiment.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..