Helen Torsgården – Hiilens sminkblogg

Ögonfransfärgning

hiilen

Idag har jag färgat mina ögonfransar, färgade brynen för någon vecka sedan. Har använt mig av DEPEND’s snabbförgning som ska gå på tre minuter. Köpte den för att det andra var slutsålt. Tycker egentligen att de vanliga som tar längre tid är bättre, färgen håller längre.
Det blir inte jätte mycket skillnad, men man ser faktiskt lite piggare ut utan mascara. Och speciellt brynen, mina som är så naturligt ljusa får en naturligt brun färg.. Och jag slipper då fylla i dem så mycket.  Jag använder färgen brunsvart, kan vara smart att använda brun i brynen och svart i ögonfransarna om man vill att det ska synas mer.
Det står ingenting om hur länge färgen håller sig, men några veckor iaf.

Gör så här:
1. Applicera aktivatorn på fransarna med en topz och vänta två minuter.
2. Applicera färggelen och vänta 30 sekunder.
3. Rengör noggrant med  vatten och tvål.
Klart!  - Snabbt och enkelt!

Kommentera

Kommentera

Jädrar vilka långa och fina fransar du har tjejen!

Blev inspirerad av din blåa sotning som du gjorde här om dagen och gjorde en mörkblå sotning även jag, fast med andra produkter och lite annan teknik :)

Kolla gärna in!

Kram

Nina http://glossynette.blogg.se juni 14, 2012 15:54 /

Svara