Helen Torsgården – Hiilens sminkblogg

Guldet till bästa hårprodukt går till..

hiilen

JOICO K-PAK REVITALUXE! Älskar Jocio, deras produkter levererar verkligen.

Det här är nog den absolut bästa inpackningen/kuren jag testat! Helt underbar är den. Vissa gånger efter att jag tvättat håret och plattat det (som jag alltid gör) så känns det så torrt att jag tror att de ska gå av bara jag petar på det. Jag använder bra prdukter, bara frisörprodukter, värmeskydd, inpackningar, serum, krämer.. Allt möjligt! Och mitt hår har verkligen blirvit mycket bättre sedan jag började använda dessa men det är fortfarande torrt av allt slitage på håret.

Och så testade jag denna produkt.. Det är en inpackning att använda på fuktigt hår efter man tvättat det. Låt verka 3-5 minuter och sköljes ur. Mitt hår har aldrig känts så mjukt, friskt, lent och glansigt som efter användningen av denna. Helt kär är jag, tror att jag hittat produktern som jag aldrig kommer kunna vara utan.
Så, torrt, skadat hår? Rekommenderar denna!

Så här skriver LYKO.SE om produkten:
Joico K-Pak Revitaluxe
Inpackningen med det bästa ur två världar. Tillför fukt för överlägsen mjukhet och flexibilitet samtidigt som den verkar reparerande där håret är som mest skadat och har mest behov av att bli lagat. Ger en föryngrande känsla.
Fördelar:
Återuppbygger, vårdar och reparerar ett skadat hår
Skyddar och bevarar hårfärg upp till 94 %Återfuktar och gör håret mjukt och flexibeltPassar alla hårtyper
Användning:
Använd i nytvättat hår. Låt verka i 3-5 minuter. Skölj ur. 

Finns hos www.lyko.se för 335kr/150ml, eller hos frisören (lite dyrare) www.joico.com

Kommentera

Kommentera

Måste tacka så mycket för tipset om denna! Beställde hem den, eftersom jag länge haft väldigt torrt och slitet hår (men som efter vanlig tvätt blir så lent och silkigt att jag blir galen). Men efter en användning av K-pak ÄLSKAR jag den! Kan inte minnas när mitt hår senast var såhär lätt, luftigt, friskt och hade sån fin volym utan att kännas halkigt.
Så återigen TACK!!

Anna http://www.annamkl.blogg.se juli 6, 2012 00:04 /

Svara

Denna produkt är ny i sortimet?

Ellinor http://omaira.se juni 27, 2012 00:46 /

Svara

Jag kan verkligen rekommendera Joicos produkter. Speciellt deras deep penetrating-inpackning! Gör susen för hår som är blekt, skadat, torrt osv!! Mer Joico taaack! :)

Josefine juni 20, 2012 00:29 /

Svara

hej fina, är det ditt riktiga hår lr extentions i så fall kan du berätta vart du gjort dem, metod etc? By the way har du ngt tips på produkt för att inte tappa så mkt hår ? Puss o kram

mini juni 17, 2012 18:48 /

Svara

Får testa den då kanske! Mitt hår blir nämligen också jättesnabbt slitet, jätte jobbigt. Man orkar ju inte gå och klippa sig hela tiden liksom.

Signerat Johanna http://www.signeratjohanna.blogg.se juni 17, 2012 14:41 /

Svara

Låter som något för mig:) Mitt hår har verkligen tagit skada av alla år med plattång och hårfärg, och jag har precis som du använt en rad olika produkter som sägs vara dem ”bästa” och rekommenderade från frisörerna. Skall testa denna och hoppas den funkar:D

sellwins skönhetsblogg http://www.sellwin.se juni 16, 2012 16:42 /

Svara