Helen Torsgården – Hiilens sminkblogg

Dagens makeup - Camouflage

hiilen

Hej sötisar :) Här kommer dagens mejk innan jag drar iväg på jobb.. Idag blev jag sugen på grönt, gillar ju inte grönt egentligen? Men iaf, dagens gröna mejk kommer här:

Säg till om ni vill ha tutorial på denna så fixar jag det!! :)

Foundation: Mineralfoundation, N3 +N2– www.tikei.se
Solpuder: chocolate soleil – too faced
Bryn: brynpenna no2, make up store
Ögonskuggor: Pierre renee – 01,02,03,04 (gröna färger) 70 (svart) 15 (beige) 33(vit)
High tech ligher (under ögonskuggan) platina – make up store
Eyeliner:  Liquid liner – make up store
Mascara: IsaDora big bold

Smycken: Gina Tricot , H&M

Kommentera

Kommentera

Är folk seriösa med att bli provocerade av detta? Haha. Det är ju fina bilder ju förfanken!

boyan december 9, 2012 01:31 /

Svara

En känsla av renhet kan man väl få genom att visa hals, nyckelben och en axel typ…?

Angelica juli 12, 2012 08:50 /

Svara

Jag tycker det märks väldigt tydligt i Bloggen att hon vill utstråla en viss sexighet i alla bilder, tex trycka ihop brösten i urringningen med armen på 99% av alla bilder DOCK är detta hennes val. Som läsare får man tåla lite mer utmanande bilder och fokusera på sminket…

simona juli 5, 2012 23:10 /

Svara

Vill gärna ha tutorial på denna! :) Har letat efter fina gröna sminkningar och den här var väldigt fin! :D

Mathilda juli 4, 2012 23:19 /

Svara

Vilka härliga toner du har på grönt!
Låter mest som att folk är avundsjuka för att du vågar lägga ut dina bilder, och måste hålla med Nelly och de andra, jag tänkte inte heller på att du var naken förräns jag såg komentarerna. Jag menar fokuserade på ögonen för att se sminkningen :) Lägg ut vilka bilder du vill så länge du känner dig bekväm med det du gör :)

camilla http://www.gargnesarn.blogg.se juli 4, 2012 18:40 /

Svara

Till Annelie som skrivit den 4 juli: En fråga, vad är ditt problem? Om du inte gillar bloggen vilket många andra gör, så behöver du ju inte kommentera något taskigt som klankar ner på Helen. Det är bara så onödigt! Jag la inte ens märke till det försen jag såg kommentarerna. Btw jag älskar din blogg Helen! Och dessutom tyckte jag det var snyggt och jag håller med, du täcker precis lika mycket som en bikini täcker. Go Girl!

Nelly juli 4, 2012 17:54 /

Svara

Hei!
Kan du lage en video om hvordan du laget denne looken? :)

Marte-Mari http://martemarii.blogg.no juli 4, 2012 17:25 /

Svara

Ingen dör av lite hud, Vi föddes lixom nakna! Dessutom la jag inte märke till det förens någon skrev det, och hon täcker dessutom brösten mer med armarna än vad en bikini gör, och visar sig i bikini gör ju alla. Haha :)
Du är grym Helen :)

Linnea http://minstil.devote.se juli 4, 2012 16:40 /

Svara

Du är så duktig och fin! Älskar dina bilder och tips. Får massa inspiration av dig, keep it up :)

Lusen juli 4, 2012 12:00 /

Svara

hahaha folk har för mycket fritid, la inte ens märke till det och varför skulle hon inte kunna lägga upp sådan bilder? det är ju hennes blogg..? haha ge er..

karolina.d http://karsing.blogg.se juli 4, 2012 11:44 /

Svara

Haha, man ser ju ingenting! Finns ju till och med annonser för kläder där men ser betydligt med hud… Lade inte ens märke till något annat än sminket innan folk kommenterade. Du är grym, Helen, keep up the good work! Du är absolut bäst på tutorials, tycker jag!

Ania juli 4, 2012 11:19 /

Svara

Jaaa, jättegärna tutorial! Jag gillar grönt =)

Anna juli 4, 2012 11:18 /

Svara

Ja, har man inte tillräcklig talang får man ta till andra medel för uppmärksamhet. :)

Anneli juli 4, 2012 10:46 /

Svara

Svaret till varför bilderna är lite nakna är för att jag ville få fram känslan av renhet och onga kläder som förstörde och tog över sminkningen tillsammans medde guldiga accesoarerna. Inget illa menat :)

hiilen http://blogg.veckorevyn.com/hiilen juli 4, 2012 10:03 /

Svara

Jaaaa!!! Tutorial önskas + efterlyser även tutorial på den turkosa sminkningen som du hade härom veckan när du berättade hur du blev intresserad av make-up…

You rock!

Pauline juli 3, 2012 23:23 /

Svara

Jag tittade på hennes ansikte på bilderna. När jag såg kommentarer om bröst och nakenmodell var jag tvungen att kolla en gång till. Inget jag la märke till precis :S Löjligt :)

Maria juli 3, 2012 22:21 /

Svara

Love it! :D Tutorial please. ;)

Camilla http://camillaathorn.blogg.se juli 3, 2012 21:18 /

Svara

Hej Helen.
Har länge följt din blogg och jag tycker att den är helt underbar :)
Nu till min fråga: Jag har sen en lång tid tillbaka använt mig utav Make Up Stores tri brown. Jag använder den mörkbruna till mina bryn. Nu har den tagit slut men jag har nästan inte rört dom två andra så jag känner att det är ganska så onödigt att köpa ännu en till.
Vilken färg på ögonskuggan skulle du rekommendera från MAC som är väldigt lik den från Make Up Store? Jag kollar runt lite på kicks hemsida men jag tycker det är lite svårt att veta den exakta färgen :) Vill inte ha den alltför mycket åt det röda hållet. Snarare mot chokladbrun/grå.
Tacksam för svar :D

Sara Naeslund juli 3, 2012 20:49 /

Svara

haha men ge er..
man ser hennes bröst precis lika mycket när hon har en lite urringad tröja som nu.
btw, fin sminkning :)

carro juli 3, 2012 20:13 /

Svara

Jag vill ha en tutorial, tror nämligen denna sminkning skulle passa jättebra till mina bruna ögon :) Kan du göra fler sminkningar som passar till bruna ögon, vore jättetacksam i så fall!

Jonna juli 3, 2012 20:05 /

Svara

Åh du passade superbra i den färgen, snyggt!

Anna http://Mycherrykicks.blogg.se juli 3, 2012 19:38 /

Svara

Jag har gillat din blogg hittills, men vad är nu detta? Snälla människa, klä på dig! Jag läser för att få sminktips, inte se dig täcka dina nakna bröst!

Evelina juli 3, 2012 18:50 /

Svara

Jätte fint verkligen:)

Ronja http://Ronjaarvidsson.blogg.se juli 3, 2012 18:11 /

Svara

Riktigt snyggt! Fina gröna nyanser! :)

Jessica http://anderssonpaulsson.blogg.se juli 3, 2012 16:42 /

Svara

funderar du på att bli nakenmodell?? varför inga kläder på helt plötsligt???

Marie juli 3, 2012 16:22 /

Svara

Du är så jäkla grym! Jätte inspirerande tips! Undrade om du har några speciella tips när man har bruna ögon och lite ljusare hår? :)
Ha en super bra dag

karolina.d http://karsing.blogg.se juli 3, 2012 15:21 /

Svara

snälla en tutorial på denna sminkning! jävligt snyggt

özgul juli 3, 2012 15:04 /

Svara

Skitsnyggt, gör gärna en tutorial! :)

Amanda juli 3, 2012 14:23 /

Svara

Riktigt snyggt! :D

Louise http://missbeautyholic.blogg.se/ juli 3, 2012 14:22 /

Svara

tutorial! :D

Elli http://ellinorlovisa.devote.se juli 3, 2012 14:20 /

Svara