Delicious lips

Min Tutorial på dessa saftiga läppar hittar du HÄR

  1. Jag skulle bli såå lycklig och vara dig evigt tacksam om du kunde visa en makeup som kan passa på ett bröllop. Den får gärna gå i lila toner (vi kommer ha gråskala och silver i färgtemat på bröllopet också). Skulle även uppskatta om du hade något bra tips på hur jag får sminket att hålla hela dagen. Lite bråttom är det då dagen närmar sig med stormsteg… Please !!
    Har provat skriva tidigare men jag gör ett till sista försök!! Söta, fina,rara. Du är min idol:) de skulle vara så grymt kul med inspiration från dig till min viktigaste dag!

  2. Din blogg är hur fin som helst! Älskar att du både mixar dagens make up med recentioner av olika produkter, gillar även att du blandar billigare märken med dyrare då man inte alltid har lusten att köpa ett svindyrt läppglans eller puder. Ja somsagt mycket cred till dig och fortsätt blogga! :D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..