Helen Torsgården – Hiilens sminkblogg

Vinnare i Maybelline tävlingen

hiilen

Förlåt för att det tagit sånn tid! Det är bara jätte svårt att välja ut vinnare! Men nu är det klart…

 

GRATTIS TILL:
De med blogg:
Julia: juliahakanssons.devote.se
Alva: modeflickan.se/alvaasp
Matilda och Klara: meko.devote.se
Ninnie: ninnieol.blogspot.no/
utan blogg: 
celicia_96@hotmail.com
linda.hedenberh@gmail.com
mia_mysig88@hotmail.com

Alla vinnare kan mejla mej på: hiilent@hotmail.com
Skriv erat namn, bloggadressen och adress så skickas paketet nästa gång jag är i Sverige.

Kommentera

Kommentera

Yay, jag vann!! Jag vinner ju aldrig. Nu blev jag sjukt glad. Detta gjorde verkligen min dag! :)

Julia är namnet :) http://juliahakanssons.devote.se september 16, 2012 16:18 /

Svara

Hej! Jag är väldigt intresserad av BB-cream eftersom jag inte tycker om hur tilltäppande flytande foundation är. Jag har testat Garniers BB-cream (medium) men den är alldeles för ljus för mig. Min hudton är åt det mörkare hållet då jag är asiat. Min fråga till dig är om det finns några BB-creams i mörkare nyans än medium?

Tacksam för svar, du har en superbra blogg! :)

Fundersam september 16, 2012 14:45 /

Svara

Grattis till dem! När avslutar du den ”stora” tävlingen? :)

Johanna september 16, 2012 14:04 /

Svara

Hej! Sitter och försöker finna mig en bb-cream som verkar så inne nu! Men det verkar ju vara en djungel beroende på vad man är ute efter med krämen… Och om man vill ha flytande eller i fast form…Ser verkligen framemot ditt test! Angående bb-krämer, funkar alla för att jämna ut huden och återfukta som underlag för mineralpuder? Har själv bara provat loreals nude och upplever att man kan bli lite glansig i ansiktet framåt dagen/kvällen. Kanske var de fel kräm för mig. Undrar om du har nåt tips på ett bra puder eller vad man kan använda under kvällen för att matta ner utan att bygga upp så huden ser kakig och översminkad ut?

Tack för en fantastisk blogg och för att du bjuder på dig själv och all din kunskap!

Sandra september 16, 2012 12:11 /

Svara