Dagens fråga – läppstift

Fråga: Jag undrar om du har något tips på ett läppstift som går åt det röda hållet, men som ändå inte är illrött? Tänker mig något man kan ha till vardags men som ändå ger lite färg. 

Svar: Röda läppstift blir oftast riktigt röda. Det man kan leta efter är läppstift som inte är fulltäckande, mer fuktgivande. Make up store har tex en serie som ger färg till läpparna men lätt. Dessa läppstift är oftast mer fuktgivande och passar perfekt till dagen!
När du letar efter ett läppstift så testar du på fingertippen. Fingertippen är mer lik din färg som du har naturligt på läpparna. (Testar du på handen kommer färgerna se väldigt annorlunda ut på läpparna). Efterdom du letar efter ett läppstift som är lätt, ta en som bara ger en svag ton av rätt till fingertippen.

Detta läppstift är fulltäckande. ”China Red” – make up store 

LOADING..