Dagens fråga – How to: Djuriska naglar!

Fråga: Såg de snygga naglarna från gårdagens kollade med de olika djurmönstren. Super snyggt! Vad målar du med och hur får du till de små mönstren och de tunna linjerna? Vad har du använt?

Svar: Tack! När jag gjorde dessa så målade jag först naglarna med ett naturligt färgat underlack. sedan har jag använt mig av ett utvecklat gem för att göra mönstren. Doppat i en flaska med nagellack och sedan målat med gemet, inte så hårt att det når ner till nageln. Väldigt löst helt enkelt. Man kan också använda sig av nålen på ett örhänge tex. Sen är det bara att måla!

På vissa av naglarna har jag målat tippen med ett glittrigt nagellack. Och de glittriga linjerna gör jag också med ett gem. Jag blandade även ett glittrigt nagellack med lösglitter för att få det mer glittrigt och fastare i konsistensen. Sen duttade jag på en linje med gemet och drog lätt ut det i den formen jag ville ha.

Är det inte läckert?
Snyggt att bara ha ett mönster på tex ringfingret och ha resten av naglarna målade med ett passande nagellack.

LOADING..