Dagens fråga – Kakig foundation under ögonen

Fråga: Ibland kan min mineralfoundation se lite ”plottrig” ut kring ögonen – vet du vad det kan bero på?

Svar: Det kan nog ha blivit lite för mycket. Huden kring ögonen är så tunn, och för mycket produkter just där gör att det ser kakigt, torrt och onaturligt ut.
Se till så att du fuktat ordentligt med en ögonkräm innan du applcierar mineralpuder. Använd mindre borstar och arbeta in din mineralfoundation väl i huden.

 1. En fråga om tikei. Jag är nu så less på allt som innebär vanlig foundation, det fastnar inte trots primer och rätt foundation för min hy, och pudret gör bara att jag ser ännu torrare ut och det blir verkligen kakigt, spelar ingen roll hur lite jag använder. så nu undrar jag om hur tikei fungerar och om du tror att det passar på en hy som är lite torrare och känslig. Vad behöver jag bara pudret så säga? kan jag fortsätta använda min vanliga primer och concealer under eller lär jag byta ut dem med? Tack på för hand :)

  1. Hejsan, jag har oxå väldigt torr hy på vintern. Provat många olika grejer men den som funkar absolut bäst är en fondaution ifrån Lancome ( teint idole ultra 24h) älskar den!!! Syns inte att du har nån ”kräm” på dig, du ser bara riktigt bra ut!! :) kostar ca 400.

   Ett liter tips , hoppas de funkar! :) Med vänlig hälsning, Sandra

 2. Jag har en fråga:
  Varje dag har jag jätte stora påsar under ögonen, och de försvinner inte av sig själv efter ett tag. Jag vill inte ha det när jag går i skolan och se hemsk ut. Hur ska jag göra för att få bort dem? (Garniers gröna roll-on sak funkar inte)

  1. Hej! Jag rekomenderar starkt Mary Kays concealer mot blått som heter Highligting pen och jag rekomenderar shade 1 om du har riktigt mörkt under ögonen. Blir super fräscht! Ca250:- Finns även toppenbra ögonkrämer som dämpar svullnad döljer blått samt motverkar fina linjer!

 3. Hej!

  Tack för en superinspirerande blogg! Nu till något helt annat… Tröjan som du visade i ”Dagens outfit” från den 10 april -12, den som var köpt på Gina Tricot, har du någon användning av den längre? Om inte, så har du en sugen köpare här :-)

 4. Vad roligt att du börjat svara mer på frågor och kommentarer. Jag har också en fråga som rör ögonen. Min concealer lägger sig alltid och jag menar verkligen alltid i veck både på ögonlocket och under ögonen. Jag har ju inga rynkor eller så, men det lägger sig ändå i dom små vecken man har. Jag har provat jätte många olika concealers och samma sak varje gång. Hur ska jag göra för att slippa det?

  1. Microshadow är en mer torrare skugga medan Cybershadow har en krämigare konsistensen samt mer pigment och pärlemor.

 5. Vilken vacker makeup, har du någon tutorial på den eller någon liknande? Skulle bli mycket tacksam om du visade. Annars måste jag bara säga att din blogg och makeups är mycket bra och snygga, tack för det :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..