EXIT hårinpackning för torrt hår

Ni kanske såg mitt inlägg om exit’s schampoo & balsam som jag testade för ett tag sen, och gillade starkt! Nu testar ja märket vidare med deras inpackning; exit arganoil Pro hairmask (mousse, hårspray och saltspray testas inom kort). 

Först och främst måste jag säga att jag älskar designen. Stilrent och snyggt, gillar vita produkter i badrummet då det inte ser så rörigt ut badkarskanten.

Nu till inpackningen, fantastisk! Den är tjock, återfuktade, väldoftande men lätt och gör håret supermjukt och glansigt. Lite produkt räcker långt men de rekommenderar att man applicerar en generös mängd i handdukstorkat hår och låter verka 5-10 minuter innan den skall sköljas ur. Jag väntade i ca 7 minuter och håret kändes mjukt direkt. Håret tyngdes inte ner men det frizziga i mitt hår blev mindre och håret blev inte heller fett snabbt (vilket kan hända med återfuktande inpackningar!)
Jag använder denna en gång i veckan, och håret håller sig mjukt och fint även igenom den andra tvättningen utan denna. 

Så två tummar upp för denna återfuktande inpackningen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ( 5/5 poäng )
– Jag kan inte komma på något negativt med denna. Snygg design, bra produkt, doftar gott men inte för mycket. Gör håret mjukt och glansigt utan att tynga ner eller bli fett. Super!! 

exit hårinpckning arganoil hairmask 215kr/200ml

  1. Känner mig väldigt sugen på att testa, men tror du att EXITs schampo och balsam är milt nog för en väldigt känslig och lättirriterad hårbotten? Fungerar det lika bra trots att man inte har färgat hår? Tack för en bra blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..