BENEFIT POREFESSIONAL PRIMER

Denna primer har jag testat tidigare, och fick nu chansen igen. Och jag får massor av frågor om just primers. Primers finns i massa olika varianter, så se till att använda en som passar dig och dina behov.

Detta är en oljefri primer som ska få sminket att hålla bättre och jämna ut hudens porer och fina linjer. Det är en moussig kräm som är svagt hudfärgad. Den lägger sig i porer och fina linjer så att huden ser ut att vara jämnare och slätare. Man kan använda den ensamt, ovanpå en dagkräm eller under makeupen (läste också på deras hemsida att man kan använda den även över makeupen?! Måste testas).

Som ni ser på före och efterbilden nedan så jämnar den verkligen ut huden. Dock tycker jag inte att en primer ger så mycket ”wow” resultat. Ja, huden lir en aning jämnare. Sminket håller lite bättre, och det kan bli en aning lättare att applicera smink ovanpå. Men den släta ytan försvinner lite när man applicerar primer ovanpå, perfekt om man vill jämna ut huden om man inte använder smink.

Jag håller mig fortfarande till min favorit primer! Och har du fet hy så måste du testa – ”all day primer” som får huden nermattad, sminket håller mycket bättre om du har fet hy! Eller bara applicera på de feta partierna, som tex t-zonen.

♥ ♥ ♥ ♥ ( 4 av 5 poäng )
– Superhärlig konsistens som gör huden jämnare i färgen och huden. Det är en av de bästa primers jag testat men jag väntar fortfarande på ”wow” effekt även med smink ovanpå. Den är ganska dyr dessutom. 

Benefit pore fessional primer

benefit pore fessional porefessional hiilen sminkblogg skönhetsblogg primer

  1. Hej! Tänkte höra om du har lust att tipsa om lite bra primers? Har haft den här ovan ett tag nu men tycker den är för dyr för resultatet som inte blir som jag vill. :(

  2. Hej Helen!
    Jag ska gifta mig i maj och tänker ha röda läppar. Men, den stora frågan är ju. Vad ska jag använda/göra för att inte smeta ner maken i frågas ansikte med rödfärg när prästen säger ”you may kiss the bride!”
    Jag hoppas du har några kloka råd att ge :)

    Stor kram Malin

  3. Hej Helen! Jag blev överlycklig när min julklapp äntligen anlände idag! MEN postnord har förstört hela förpackningen så innehållet till och med saknades :-( Allt var sönderrivet! Jag kan maila dig bild! Fy vad arg & ledsen jag blev..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..