TUTORIAL – Turkosa stennaglar

Tänk er en vit klänning, guldiga smycken och dessa turkosa sten naglarna!! En av mina favorit kombos i sommar!

turkos-sommar-inspiration-hiilen-pinterest
turquoise-stone-nails-hiilen-naglar-sten-naglar-tutorial-sminkblogg-skonhetsblogg

  1. Du som e duktig på nagellack! Jag ska på bröllop och har tänkt ha puder rosa lack på naglarna. Vet du något bra lack i den nyansen :-)

  2. Hej!
    Även jag saknar din blogg. Det känns tråkigt att se den stå tom flera dagar i rad då jag varit en flitig läsare som älskat din blogg väldigt länge!
    Hoppas du hittar tbx :)

  3. Hej Helen! Jag har följt dig ganska länge på din blogg och Youtube och jag ÄLSKAR verkligen det du gör!! Du är en av de bästa Youtubers jag vet och när man är nere eller har tråkigt förgyller du verkligen min dag! Tack för att du finns och för det du gör!!! Du är BÄST!!!

  4. Hej Hilen! Jag har också lagt märkte till det att du inte bloggar alls lika mycket som innan :/ jag förstår din anledning till att sluta vlogga vilket är väldigt tråkigt men man vill juh få något positivt utan det så det är väldigt tråkigt att många ger så negativa kommentarer :/ men är det kanske av samma anledning till att bloggen blir lidande? Jag har följt dig i ett par år nu och man bara ser att du växer och blir mer säker och skämtar till det mer, fortsätt så! :)

  5. Hej helen ! Varför har du lagt ner väldigt mycket med att blogga och göra videos om skönhet? Det är väldigt mycket vloggar och det är väldigt tråkigt att du inte uppdaterar lika mycket som förut och att det är bara vloggar jag vill att du ska gå tillbaka till det gamla :(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..