MIN MORGONRUTIN

Äntligen är det dags för en video som många önskat – Min morgonrutin! :)

Masque Bar

Denna video är i samarbete med Masque Bar som gör grymt bra masker, jag gillar speciellt ”sheet”-maskerna på morgonen så att man slipper kladd!

Ni kan hitta mer om Masque Bar på:

 1. Saknar dig på YouTube Helen ❤❤❤ ville bara säga det 😘 Förstår att ni sörjer men tänkte bara tala om att jag tänker på er och saknar dig ❤❤❤ hoppas allt är bra i övrigt 💕 Kram

 2. Hej
  Jag har sätt dina video på YouTube och jag tycker att du är jättefin människa du har jätte stort hjärta och snäll och så är du dig själv ! jag gillar alla dina video du gör , fortsätt så jag tror att du hjälper väldigt många människor med dina tips smink och vidare ha en bra dag ❤️😇
  Kram Nadja

 3. Hej! Vissa klockor du säljer finns på wish att beställa för typ 20 kr, har du sett det?

  Tycker du är en stor inspirationskälla och verkar så himla härlig! Älskar dina djur :))
  Kram

 4. Hej!! Jag undrar när dina sminkborstar kommer att finnas i lager igen? har varit inne och kollar i flera dagar nu och jag vill köpa det STOOOORA kittet! Hoppas att allt är bra. Älskar dina videos!
  hälsningar jenny

 5. Hej Helen! Jag har en fråga jag så gärna vill ha svar på. När jag använder foundation så ser det verkligen inte bra ut! Vet inte om det är fjunen i ansiktet som gör det eller om jag bara inte kan hitta rätt foundation. Har provat så otroligt många för olika hudtyper men det slutar alltid med att det spricker och lägger sig på näsan och kinderna. Jag upplever inte att andra människor har sånn problem med foundation som jag har. Den enda jag kan använda nu är loreals mineral foundation men den är inte särskilt täckande. Och jag måste hela tiden avlägnsa fjunen i ansiktet för att det ska se vettigt ut..

 6. Kul att du är tillbaka med bloggen :-) kan inye du visa hur du färgat ögonbrynen. Tips o trix! Tips på produkter, verktyg mm! :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..