MIN KVÄLLSRUTIN / VLOGG

september 28, 2016 24 kommentarer
Okategoriserade

Vi körde min morgonrutin sist, nu blir det en kvällsvlogg och lite kvällsrutin! :)

Masque Bar

Peel-off-masken i denna video är fantastisk. Älskar masker som tar bort de döda, gamla och tråkiga hudcellerna utan att det gör ont. Mycket behaglig och en underbart ren och skön känsla efter!

Maskerna finns hos:
Kicks, Åhléns, Apotea och Apotek Hjärtat.

Ni kan hitta mer om Masque Bar på:

 

24 kommentarer

Hej Helen! Kan du berätta lite om hur det är att driva eget företag? Kanske i en video?
Vet att du berättat lite i vloggar och så, men skulle vilja veta hur du gick tillväga osv. Funderar själv på att starta eget. Kram! Tack för en bra blogg och yt-kanal!!

Hejsan, jag ville bara att säga att jag saknar dina blogginlägg. Du gav så mycket inspration. Hoppas du blir mer aktiv här igen. :) Du är grym!

till Angelica här tänk på Helen har både webbshoppen som tar så mycket tid och youtube
Stressa henne inte hon är redan städad
Kanske du kunde starta en blogg och sen när du gör uppehåll för kanske stress så undrar följare varför du inte skriver det kan bli himla jobbigt
Jag tycker Helen ska skriva när hon orkar och framförallt när hon känner sig inte tjat

Hej
Undrar om du tycker om lantligt stil det finns så mycket
Hade bott i ert hus skulle göra så mycket lantligt stil oj oj
tips såg på vloggen idag där ni rensande ute i förrådet som skulle bli webbshoppen i framtiden tex den här gamla tvättmaskinen sälj den jag tror finns många som intresserad köpa och såna värda idag
saker ni inte använder sälj eller skänk
tips också läsa konmari methoden hjälpte mig rensa mycket nu är mer intresserad minimilism
Sköt om dig kram

Hej
Såg senaste bloggen det hade blåst så mycket hos dig och er
Tips sätta låda med lock under verandan så pass stor så man kan få plats paket så när posten kommer så lägger de i lådan blir inget blött och flyger i väg
Eller sätta en gammal kökssoffa ute där stor lock under och kan ni på sommaren sätta sköna dynor och sitta i
Kram
Ha en underbar helg !☀️?

Hej Helen! Har ingen aning om du kan hjälpa mig med detta, men jag använder the body shops vitamin E dagkräm, jag älskar den Men den smular sig? Tar jag för mycket eller kan det vara fel produkt för mig? Den ska passa min hudtyp och har resterande produkter från serien och inga andra problem alls..
Någon aning?

Hej Helen. Jag vill bara ställa en fråga angående din webbshop. Jag ville bästella den halsbandet som du hade i en vlogg jag vet inte vad den heter men den var rund och lite tjokare i mitten. Du hade den på dig i en vlogg också fotade den men jag kan inte hitta den på webben. Hoppas du förstod om vilken halsband jag pratar. Tacksam för dit svar. Du är bäst förtsätt bara så här.
Kram ?

Hittade din blogg för några dagar sedan och är redan helt fast! Väldigt välarbetade och inspirerande inlägg. :) Ett stort plus för att du verkar märka ut reklam, samarbeten och pressutskick tydligt! Och framför allt, du är trovärdig i dina recensioner. Älskar att jag äntligen har hittat en bloggare inom skönhet som verkar rätt objektiv och kan ge dåliga betyg trots att du fått produkterna gratis. Det enda jag saknar är cruelty free products! Annars, keep up the good work. :)

Hej Helen! Jag tycker verkligen om både dina vloggar, vanliga videos och din blogg. Du är en tjej som verkligen smittar av sig med positiv energi!. Satt nyligen och kollade på lite gamla kändis sminkningar du har gjort. Ska snart på maskerad så satt och letade inspiration :). Nu är min fråga om du skulle kunna tipsa om bra och billiga färgade linser? har blå gröna ögon men skulle vilja ha intensivt bruna ögon inför maskeraden.

HELEN! Du måste verkligen hjälpa mig, vet ärligt inte vad jag ska göra snart..
Såhär är det, jag lägger fuktgivande ansiktskräm på morgonen, sen primer, sen går jag på med kat von D foundation och här blir det kaos! Min näsa, så fort foundationen kommer på så lixom spricker hela näsan och börjar flagna nästan? VAD SKA JAG GÖRA?
Har varit inne och pratat med makeup-artister på sephora och fått massa prover på primers osv.. men INGENTING funkar. Snälla hjälp mig :(

Hej Miranda!
Jag har haft samma problem som dig, fast i mitt så var det pannan, näsan och kinderna som var superstora. Även jag hade smort in mig med ansiktskräm innan så sprack min foundation ändå upp.

Mitt tips till dig är att prova; Lumene: Beauty Base Moisturizing & Illuminating Primer

Det är en fuktgivande primer som du har på efter din dagkräm.
Den funkade väldigt bra mot mina torra partier.

Hej, Helen! Såg precis din nyaste video (House- och gårdstouren). Jag undrar vart du har köpt Forest/Foret-affischen. Grymt fin!
Anledningen till att jag kommenterar här och inte på YT är för att jag inte vill skaffa Google+, vilket det verkar som att man måste göra ☺️

Hej Helen!
Jag undrar om du har något tips på en bra ansiktskräm för mig som har fet hy, men nu när det börjar bli kallare blir jag torr i ansiktet, som i sin tur leder till att jag får fler finnar.

//Farida

snälla behåll kattungarna den gula och vit som trodde var har större är så go
och söt
kastrerar katterna
bra med flera katter på en gård
Kram

Hej har du slutat med din sminkblogg?Saknar alla dina sminktuturiols…skulle vara så kul om du började blogga igen..älskar din blogg!!!

Skriv en kommentar