HELEN TESTAR CETAPHIL – ANSIKTSRENGÖRING

Cetaphil

För ett par veckor sedan fick jag hem ett kit med Cetaphils produkter. Perfekt tajming då min tidigare hudvårdsserie precis tagit slut. Jag har testat allt från handkräm till ansiktsrengöring, och jag har faktiskt hittat nya favoriter!

Cetaphil är en av världens mest sålda hudvårdsprodukter, tyvärr så fick Sverige vänta lite extra länge på dessa, men nu säljs de på apotek i Sverige!
Produkterna har länge rekommenderats för torr och känslig hud av hudläkare och barnläkare i hela världen. Dessutom är det många fotomodeller och kändisar som använder Cetaphil!

Några favoriter är Daily Facial Moisturizer, Repair Hand Cream och Facial Cleanser.

Rengöringen Facial Cleanser som är precis i min smak är ny i det svenska sortimentet från i höst. Grunden till en bra hudvård är rengöringen, för att ta bort all makeup, fett och smuts… Utan att göra huden torr eller tvätta bort den naturliga skyddsbarriären. Denna tar bort all typ av makeup (ej vattenfast), och jag känner mig ren efter användning, inte alls stram eller torr.

Även en av mina andra favoriter är en nyhet som precis kommit till apoteken och det är Daily Facial Moisturizer.

Jag gillar också att dessa produkterna inte doftar starkt, den doftar sådär… ”traditionellt” gott som hudvård skall göra.

ceta1
Ovan ser ni mina favoriter; Facial Cleanser, Daily Facial Moisturizer och Repair Hand Cream.

Cetaphil har många fler produkter än så. Bland annat denna bodylotion som är himla härlig! På vintern, eller om man har en torrare hy, finns deras body butter.

IMG_9466
IMG_9468

Cetaphil kan nu köpas på apotek, tex apotea.se och till grymt bra priser!

Stor tumme upp för Cetaphils produkter! Har ni testat dem? :)

 1. No primeiro nível de um Sex Shop revendedor, com Estojo Revendedor Milli Box 1 ,
  você poderá partilhar bolinhas Smack, calcinhas comestíveis, velas, géis (Deslize Classic, Suck-It, No Clima), pós
  afrodisíacos (Pó Whiz), óleo, entre diversos outros produtos da categoria de cosméticos, bastante requisitados pelos clientes de Sex Shop. http://Elparque.Faccionlatina.org/yxubyron97

 2. Angående bebisnamn!
  Pojke –
  Melker, abbe,Thorsten,Tage,Arthur. Birger. Helmer

  Flicka- elna, Greta, Siri. Majken. Elise. Irene
  Nora.

 3. Hej Helen! Jag har en sminkrelaterad fråga och den första personen jag tänkte på att fråga var dig!
  Det är nämligen så att jag har väldigt fet hy något som förstärks väldigt mycket då jag bär hudsmink. Tyvärr har jag haft besvär med acne tidigare och har därför kvar massa fula ärr, så något väl täckande på huden är ett måste. Jag har tidigare använt foundation men har svårt att få det jämnt och få rätt färg så jag föredrar något slags mineralpuder. Jag har tidigare använt Loreal Paris mineralpuder true match men efter två timmar är jag alldeles glansig i precis hela ansiktet. Min fråga till dig är alltså, har du tips på något bra, tackande mineralpuder som fungerar bra för oljig hud? (helst inte för dyrt)
  Älskar din blogg och din youtubekanal! Kram!

 4. Jag provade Rengöringen Facial Cleanser efter att jag läst inlägget på din blogg. Jag behövde en ny rengöring så jag gav den en chans! Den får nästan inte bort något smink alls på mig… Den kletar bara runt mascaran och min foundation ligger kvar på många ställen i ansiktet. Och jag använder Isadoras nude sensation. Har provat att tvätta ansiktet i omgångar för att få bort sminket, men ändå ligger det kvar. Får leta vidare, men synd att den inte fungerade på mig.

 5. Jag förstår verkligen inte, Cetaphil är den avgjort sämsta rengöringsprodukt jag testat. Den rengör överhuvdtaget inte alls, tar inte bort någon makeup alls. Har provat att använda den med och utan vatten utan någon skillnad. Har provat den med många olika foundation, mascaror mm och den gör inte rent alls…hur kan det vara så olika?
  Köpte tom en ny förpackning om det kunde vara nåt fel på den första men nej…

  1. För mig fungerar Cetaphil jättebra. Jag tror det beror på att vi alla olika slags hudtyper. Du kanske har lite extra torr hud, oljig, tjock, tunn o.s.v. iallafall hoppas du hittar någon annnan produkt som passar dig och din hud! MVH Elvis/Elvira

 6. Hej Helen!!
  Jag är väldigt inne på det här med färgbomber just nu. Jag har blont hår, nästan så blont det kan bli utan att ha färgat det. När jag var mindre hade nästan helt vitt hår på sommaren. Nu på senare år så blir håret mörkare och speciellt nu på hösten så blir det en mer gulaktig ton i håret som inte alls är fin. Jag har aldirg färgat/slingat mitt hår. Men nu känner jag att det är dags att göra något.

  Så jag ungar om det går att få bort de gula tonerna med hjälp av en Färgbomb??

  Och vilken Färgbomb ska jag ha?? Vill inte ha ett onaturligt resultat om det skulle vara så att den ger något resultat.

  Hur applicerar man den på bästa sätt??

  Tack på förhand!! Mathilda.

 7. Hej bästa Helen!!!!
  Jag undrar om ditt munstycke du Harry i duschen, är det för att rena vattnet? Har för mig att du nämnt det i nån vlogg.
  Vi har köpt hus med eget vatten och min syster sa att vattnet kommer färga håret grönt och nu har jag panik eftersom jag är blondin. Hjälp. Ni har ju egen brunn!!!!
  Du har ju jättefint blont hår.
  Kram

 8. Cetaphil är grymt bra men nåt som är ännu grymmare är märket Ziaja som finns hos lyko. Har känslig hy som ibland får finnar och haft rodnad under näsan med små blåsor i snart 7 månader. Men när jag började använda Ziaja sensitive försvann allt rött på bara nån vecka. Då hade jag testat typ allt som går att testa innan. Ett tips bara om du vill få fler favoriter :)

 9. Jag har torr och känslig hud och ÄLSKAR Cetaphils rengöring för ansiktet!! Jag blev alltid stram av alla rengöringar innan och det kändes alltid som att min hud hade tömts på fukt när jag tog bort sminket. Men med Cetaphil känner jag mig så återfuktad och fyllig efteråt! Jag använder alltid separat Eye Makeup remover från Lumene till ögonen, och det rekommenderar jag alla som vill vara fräscha när dom vaknar att göra! Cetaphil for the win!

 10. Hej såg den video när kissen födde o vad fin den var. Hoppas alla mår bra. Saknar att du inte bloggar så ofta kram från Maria.

 11. KATT NAMN!
  Margit
  Magda
  Malva
  Majken
  Majlis
  Minna
  Märta

  Elna
  Rut
  Siri
  Elsa
  Nanny
  Hedda
  Ester

  Hoppas du fick lite inspiration, har massa namn på lager då jag själv jobbar med äldre människor som har underbara namn.
  Kraaaaam :)

 12. Hej Helen! Dina videos ger mig jättemycket inspiration och får mig att våga testa mer makeup! Du är underbar ❤️
  Jag skulle verkligen vilja se en tutorial på en sminkning inspirerad av Emma Watson! Hon är min största förebild och jag tycker alltid hennes makeup är UNDERBAR, men så svårt att veta hur man ska göra något liknande! Så snälla snälla! :) Tack för att du är grym, kram! ❤️

 13. Hej Helen! Tänkte ge dig ett tips, hört att du har dåligt hår-vatten där du bor. Testa Yves Rocher nya hår produkt- Hårvinäger. Tar bort missfärgningar . Läste om denna i Elin Johanssons blogg och tänkte på dig eftersom jag följer dig på youtube! Ska tydligen dofta mums oxå. Kram kram

 14. Får du bort mascara av denna också? Har också rengöringen med upplever alltid att det sitter kvar så mycket under ögon när jag har försökt att tvätta bort det.

   1. Håller med er! Köpte rengöringen i början av våren och kämpar mig igenom flaskan hah. Använder den som ”second cleanse” och har alltså en bättre rengöring innan som tar bort det mest av sminket. Men måste också använda ett micellärt vatten/toner efter cetaphil-rengöringen för att verkligen få bort sminkrester. Plus att Chetaphilen lämnar en hinna på huden (den är säkert vårdande och bra för vissa men min hud gillar inte den).

 15. Håller med om att rengöringen är härlig men tyvärr blev jag öm i huden och fick utslag av ansiktsprodukterna. L300 är en annan serie som jag reagerade likadant på 😕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..