De är rosa, de luktar gott och de är BRA! Här är produkterna från Lushs alla hjärtans dag-kollektion som jag tycker är riktigt bra.

Jag har under några dagar testat ett antal produkter från Lush och deras alla hjärtans dag-produkter. De lanserades i butik och online redan i januari, men blir ju såklart lite extra aktuella nu.

Jag har valt ut 5 produkter som jag tycker extra mycket om och som jag tror är värda att lägga sin surt förvärvade slantar på.

Vi börjar från högst upp från vänster!

Tvål: Love you love you lots, 65 kr/100 gram. 

lush love you love you lots

Den här tvålen luktar ros, ros, ros och ros. Den lutkar också ganska milt för
att vara Lush, så om man är lite känslig mot deras dofter så kan den här faktiskt funka bra. Dessutom blir man mjuk som en baby!

 

Massagekaka: Love spell, 99 kr. 

lush love spell

En hård kaka som snabbt gör huden oljig, len och smidig när man gnuggar den mot den. Den här kakan luktar nypon och nejlika, och därför ganska kryddig i doften, men ändå mild. Lämnar inget kladd, men lite oljig blir man allt. Härlig att smörja in sig själv med eller bli masserad med. Viktigaste är att du har det gött, slösa inte denna på andra, hehe.

 

Läppskrubb: The Kiss, 115 kr. 

Läppskrubb från lush

Läppskrubb är egentligen inte ett måste, en mjuk frottéhandduk och ordentlig återfuktning duger gott. Men det finns nåt lyxigt med en väldoftande skrubb! Den här luktar mandel och mandarin och består av socker, havssalt och kakaosmör. Smarr!

 

Badolja: Two hearts beating, 39 kr. 

badolja lush

Den är inte riktigt en badbomb, men nästan. Den löses upp i badkaret, skapar fin färg och luktar gooott (mandel och ros!). Gör huden mjuk och skön. Även den här produkten innehåller kakosmör!

 

Badbomb: Cupid, 55 kr.

lush badbomb cupid

Vad är väl en Lush-lista utan en badbomb? INGENTING! Även den här alla hjärtans dag-produkten luktar ros, men också bergamott. En klassisk doft som inte blir för stark i badet. + Att den är sååå fin och rosa i vattnet, en ny favorit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..