Därför är Chanels Le Rouge Collection N°1-paletten det bästa som någonsin hänt

Jag (och alla andra) är kära i Chanels ögonskuggspalett, och det kommer vara en livslång kärlek.

Chanels chefsmakeup-artist Lucia Pica släppte hösten 2016 sin första kollektion för Chanel, och den slog ner som en bomb i skönhetsvärlden. En skuggpalett i röda toner, what? Det var äntligen dags för oss att inse det som Koreanska kvinnor insett för länge sedan: att röda toner på ögonskugga framhäver ögonen på ett helt sjukt sätt.

Jag gick och väntade länge på att paletten skulle släppas eftersom alla jag tycker är coola hade hajpat den så mycket på förhand. En dag gick jag in på NK för att ta gratisprover av saker (tips!) och såg att den hade kommit in. Den sålde slut typ en timme senare. Jag är alltså, i egen hög person, en person som har lyckats lägga vantarna på denna omtalade palett. Och jag älskar den sååå mycket!

chanel röd ögonskugga recension

Varenda färg i den är FULLÄNDAD, både när man använder dem tillsammans och på egen hand. Det är faktiskt sjukt att Pica har tagit fram fyra färger som kompletterar varandra (och MIG!!) så bra. Den lelle paletten är dyr (ca 550 kronor), men dryg och helt magisk. Just nu är den fortfarande slutsåld överallt så vitt jag har sett, men håll utkik så kan den snart bli din!

 

Är man sugen på att testa rött men inte känner att en palett med fyra färger är nödvändig har både till exempel H&M och MAC bra och lite billigare alternativ som går mot rött. Jag har även provat Colourpops röda ögonskuggor men gillar dem inte, de fastnar inte på ögonlocken och blir inte alls så röda som de ser ut i burken.

Här är jag med världens bästa ögonskugga, hejhej!

irena pozar blogg

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..