Kommentera
Föregående artikel Quicky at Ashley…

Quicky at Ashley Paige

lalife

Det är inte lätt att vara på fem ställen samtidigt och få fort man kommit till en plats missar man något på ett annat. Väl framme i LA ringer agenturen i NYC och vill att man ska komma in på en casting dagen efter.. Hur fan ska de gå till?! Nej så kunde de inte bli utan istället åkte jag bort till Ashley Paiges fina butik/studio i West Hollywood och tog lite bilder med Alek Sun. Efter de passade vi på att plåta lite i hennes fins plagg och därefter käka thai mat. Thats LAlife!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln NEW BLOG!! TAG A…
Föregående artikel Nr 1

Nr 1

lalife

Missa inte nya numret av Vecko Revyn som kommer ut nu i veckan där jag är på omslaget!!

Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Quicky at Ashley…
Föregående artikel LAlife

LAlife

lalife

London accenten sitter fortfarande kvar i huvudet och tillbaka här i LA blir det någon slags blandning av svenska, brittisk engelska och amerikanska. Nic förstår knappt vad jag pratar om! Speciellt nu när man sovit lite, flängt och farit hit och dit och jet laggen börjar kicka in. Man kan knappt prata. Ne, nu struntar jag i om klockan är typ bara 7 på kvällen. Jag är så trött och tänker gå att lägga mig. Förhoppningsvis är det fint väder imorn så man kan ta en morgon promenad här i West Hollywood. Det känns skönt att vara tillbaka i Cali och imorgon är det måndag igen och mycket står på agendan.

Tack igen till Erica för en super kul tid i London och rolig plåtning!

Off Broadway, London

Kommentera
Nästa artikeln Nr 1
Föregående artikel London baby!

London baby!

lalife

Låt inte ordet Easy i Easyjet lura er! Här var det inget som var easy inte.. Möjligtvis kändes det lite mer komplicerat i och med att jag vaknade upp på Hotel Diplomat i Stockholm där jag var först tvungen att ta mig ner till Malmö först innan jag kunde åka vidare till Kastrup i Köpenhamn för att sedan flyga vidare till London.. Låt mig då lägga till att vi sovit 3 timmar natten tills onsdag och druckit en del champagne..

Äntligen var jag framme hos Erica i London där det bjöds på god mat och rött vin. Mycket snack innan det blev tidigt i sängs då vi skulle vara uppe 7 på morgonen dagen efter för plåtningen med YOU Magazine. EricaBergsmeds var självklart dagens fotograf och tillsammans med hennes och resten av crewet hade vi en super kul dag med roliga bilder! Det kommer bli en underhållande story i juni numret, det ser jag fram emot!

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln LAlife
Föregående artikel Tuesday with Tom

Tuesday with Tom

lalife

En helt vanlig tisdagkväll i Stockholm? Klockan hade just blivit midnatt och helt plötsligt var vi inne på Rose, 12.12.12 12.00, tillsammans med Tom Cruise efter filmpremiären för hans nya film Jack Reacher, som jag tycker var väldigt spännande! Malin var saknad av gänget men det skickades hälsningar från familj och vänner. Vi festade däremot vidare och njöt av ett glatt sällskap tills morgongryningen. Nu, London!

Kommentera - 8 kommentarer
Nästa artikeln London baby!
Föregående artikel Bingo!
Kommentera
Nästa artikeln Tuesday with Tom
Föregående artikel Hur orkar man?

Hur orkar man?

lalife

Ja, de flesta av er såg nog Malin när hon var gäst på Hellenius Hörna och precis som jag och Mikaela visste (i och med att vi vet att Malin är grym, men att vi även satt med i publiken) var det en väldigt lyckat program! Malin är alltid 100 % sig själv och det tror jag att vi alla uppskattar. Storasyster har alltid varit storasyster som kom hem en gång om året då det var så spännande att höra om alla hennes äventyr, och jag längtade så tills jag fick börja mina!

Under hela programmets gång är Malin sig själv där hon skojar och sist men inte minst är ärlig. Det finns väl ingen människa i hela Sverige, eller varför inte hela världen, som inte tycker att Gunilla Persson är totalt galen? Hon har säkerligen fina sidor hon också, men jag håller med Malin om att det inte är nyttigt att uppmana eller bli underhållen av fel tv. Det, och faktumet att skvaller och kvällstidningarna tar detta vidare skapar endast negativ energi. Det tycker jag är jävligt onödigt !!

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln Bingo!
Föregående artikel @jjakerman
Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Hur orkar man?
Föregående artikel Tambourine Studios

Tambourine Studios

lalife

Nu börjar det hända grejer.. En vecka nere i Skåne för att bara skriva och jobba på musiken. På söndag blir det Stockholm igen innan London och LA!!

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln @jjakerman
Föregående artikel Black and White
Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Tambourine Studios
Föregående artikel Airborn
Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Black and White
Föregående artikel Up down, left ri…

Up down, left right, in & out

lalife

Upp och ner, fram och tillbaka, in och ut.. Ja det har blivit mycket flängande och farandes på de senaste dagarna. I onsdags var jag som sagt och plåtade med Oscar Näsström och torsdagsmorgon landade jag i Göteborg för en plåtning hos Modellab för Good Habit. Efter det var det bara att åka raka vägen till Stockholm där två möten väntade på fredagen.

Nu är jag tillbaka i Skåne, Falsterbo där jag och Lorenzo ska sätta igång att jobba med en musik producent. Det ska bli sååå kul !! Hoppas ni också får en bra helg!!

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Airborn
Föregående artikel A day with Oscar…

A day with Oscar Näsström

lalife

Det har varit en lång och väldigt roligt dag i Malmö hos de kreativa killarna bakom Husarrest’s studio. Äntligen fick jag plåta med min gamle vän Oscar Näsström som är en riktigt grym fotograf och stylisten och make up artisten var även super duktiga och trevliga Jag är så taggad för att se bilderna !!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Up down, left ri…
Föregående artikel The one and only…

The one and only Allen Stone

lalife

Jag är så arg att jag varit i Stockholm i två veckor och så fort jag åker ner till Malmö får jag att min favorit artist Allen Stone ska spela ikväll, tisdag på Debaser i Stockholm. Faaan också !! Om ni inte redan känner till honom, ta en titt nedan och bara njut av denna otroligt talangfulla kille.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln A day with Oscar…
Föregående artikel Stockholms Stads…

Stockholms Stadshus

lalife

Tänk att man fått stå i Stadshuset och sjunga inför en sån otrolig publik, det går inte riktigt att fatta fortfarande. Så otroligt roligt! Sekunderna innan man kliver upp på scenen pumpar hjärtat lite sådär extra fort men så fort Lorenzo börjar spela på gitarren kan man inget annat än att le och sätta igång att sjunga. Andreas och jag körde min favorit låt ”Little Talks” av Of Monsters And Men. Spana in den ni!

Tack igen!!

 

 

Kommentera
Nästa artikeln The one and only…
Föregående artikel Thank You!

Thank You!

lalife

Vilken helg!! Fötterna gör ont efter fredag, lördag och söndag’s uppträdanden på Attitude Sthlm mässan och igårkväll, lördag, fick jag och Andreas även uppträda på Stadshuset vilket var så kul !! Hela denna upplevelsen har varit så fantastisk och jag har verkligen fått träffa och lära känna så underbara människor. Om någon av er som läser detta också var där, hoppas verkligen att ni hade kul !! Fler bilder kommer inom kort!

Stort tack till Attitude Sthlm, fina kläder från Mayla, smycken från Frogpearl och Andreas för det fina sällskapet!

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Stockholms Stads…
Föregående artikel Två dagar kvar!!

Två dagar kvar!!

lalife

Äntligen börjar det dra ihop sig och ikväll är det stor middag för alla de franska designerna samt resten av Attitude Sthlm folket här i storstaden. Det ser jag fram emot! Imorgon är det soundcheck och mycket förberedelser.. För på fredag, lördag, söndag kör vi!! Hoppas vi ses där mina vänner. 

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Thank You!
Föregående artikel Attitude Sthlm

Attitude Sthlm

lalife

Nu är det äntligen annonserat att jag och Andreas Wijk ska uppträda ihop på stora Attitude Sthlm mässan nu i helgen, 23-25 november. Det är fortfarande mycket att göra inför båda mässan och efterfesten på stadshuset och det pirrar redan lite i magen. Det ska bli så kul !!

Nedan är ett litet bild kollage när jag var nere i Göteborg hos Andreas och repade. Mer inom kort !! Passa på att köpa biljetter nu innan det är försent, det kan du göra HÄR!

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Två dagar kvar!!
Föregående artikel Wildfox

Wildfox

lalife

Nu finns det amerikanska succé märket WildfoxNelly.com. Precis som tröjan jag har på mig på bilden nedan. Shoppa den HÄR!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Attitude Sthlm
Föregående artikel It's Friday Night