In America they deliver everything

lalife

A bridesmaids dress..

and a hair cut!

I eftermiddags när jag kom till salongen John Frieda i West Hollywood kändes det ovanligt tomt och lugnt, men äsch tänkte jag och satte mig ned och väntade på att min vän Joseph som jobbar som frisör där skulle dyka upp. Efter ca 20 min bestämmer jag mig för att ringa honom och självklart hade han missuppfattat dagens datum och skulle precis lämna en plåtning han jobbat på under dagen. I och med att salongen stängde kl 7 pm och klockan redan var 6.30 pm och jag så himla gärna ville få det gjort innan New York var Joseph så gullig och kom hem till mig. Lite musik, ett glas vitt och en sax senare hade vi det riktigt lyxigt hemma hos mig!

Idag kom som sagt också min klänning för Shamina’s bröllop där jag ska vara brudtärna. Förutom Malin’s bröllop för 5 år sedan i Italien, är detta andra gången jag är brudtärna, vilket jag ser fram emot! Redan nästa vecka är det dags för Shamina och Julian att gifta sig (eller ja, för andra gången i och med att de gifte sig i Las Vegas på andra dejten i sommras) På tal som giftemål kommer det nog ta en lång tid innan det är min tur att stå framme vid altaret. Däremot tror jag nog att jag vill gifta mig utomhus och jag vill att mitt bröllop ska ha mycket färg. Klänningen må va vit, men blommorna i färg..

Kommentera

Kommentera

Ooo gosh! Vet du vilket märke denna klänningen är av, det är precis en sådan här jag letar febrilt efter som min balklänning nu till studenten om 3 månader! Vill haaa!

Nina april 4, 2012 00:31 /

Svara

Men gud vilken vacker klänning. Älskar färgen!

Anna april 3, 2012 21:45 /

Svara