W – WHAT’S UPCOMING

24 augusti

Vi börjar skolan nu på måndag! Verkar som att vi fick lite extra mer sommarlov än många andra, men nu är det dags att ta tag i rutinerna igen. Alla säger att 2:an är det jobbigaste året, men vi ska ge allt! 🙂

The 24th of August we are going back to school. We got a little extra more summerbreak than many others, but now it’s back to the routines again. 

27 augusti

Den dagen då det är dags för oss att fylla 17. Mindre än en vecka kvar, ja vi räknar ner! 😉 Vi har planerat att gå ut och äta och fira vår födelsedag på bästa sätt. Just nu letar vi för fullt efter presenter till varandra! Det roligaste med att ha en tvillingsyster att dela födelsedag med är ju att man både får ge och ta. 🙂

The day we are celebrating our birthday. Less than a week left, yes we do count down! 😉 

28 augusti

Dagen efter vår födelsedag ska vi ha en fest här då vi har bjudit in alla våra nära och kära. Ni som har följt vår blogg ett tag vet att vi älskar att laga mat+baka, och att det är en tradition att vi alltid bjuder på våra berömda cupcakes. 😉 Ni kommer såklart få en massa bilder efter!

The day after our birthday we’ll have a party here and we have invited all of our loved ones. You will for sure get a lot of pictures after!

29 augusti

Och dagen efter vår födelsedagsfest ska vår pappa delta i veteran SM i brottning och vi ska såklart vara där och heja. 🙂

And the day after our birthday party our dad will compete in the Swedish Veteran Championships in wrestling and we will of course be there and cheer. 

10 oktober

Vi har under sommaren gjort en intervju för en populär svensk tjejtidining, det här datumet får ni springa iväg till affären och köpa tidningen! Vi återkommer inom kort med tidningens namn. 

We have during the summer made an interview for a popular swedish magazine. This date you’ll run away to the store and buy it! We’ll be back soon with the name of the magazine.

22 oktober

Dags att packa väskorna igen för då bär det av mot vår absoluta favoritplats här på jorden, New York! Det blir vår 8:e gång vi åker dit, så vi kan staden utan och innan kan man säga. 😉 Just nu saknar vi The Big Apple så sjukt mycket, ska bli grymt kul att komma tillbaka! Vår morbror och hans familj följer också med så då får vi visa staden för dem också. 🙂

Time to pack our bags and fly to our favorite place here on earth, New York! It will be our eight time we are there so yeah we can te city inside-out. 😉 Right now we are longing so much because we miss The Big Apple more than ever, will be more than great to be back! Our uncle and his family will also follow so we can show them the city too. 🙂

 

 

]]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..